До 'Ботевградско шосе'№247- как?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

До 'Ботевградско шосе'№247- как?

Мнениеот radotom » Пон 20 авг 2007 15:17

Колеги, налага ми се утре да ида до София, на адрес 'Ботевградско шосе' №247, склад 10. Там се намирала фирма 'Лиана'
Много моля да ми обясните как от Пловдив най-лесно да стигна до там.
Предполагам, по Околовръсното, от 'Църна маца' в дясно и после да влезна по Ботевградско, ама ... мога ли да се объркам някъде?
Аз, че мога, мога! От единия край на паметника Левски се губя, като трябва да ида на другия! Пробвано! (за Пловдив трябваше да завия в ляво, знаех го и пак завих в дясно, амааа...) :lol: :lol:
Благодаря!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 20 авг 2007 15:32

http://www.emaps.bg/emaps/content.asp?c ... e=2&lng=BG
дано линка се отвори...

пу-няма да се отвори-ама задай му критерии и ще скиваш точно какво става...
щях да те заведа с удоволствие ама утре точно пътувам... :cry:

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пон 20 авг 2007 15:36

Точно така си влизаш по Ботевградско,и си караш само по него.От дясната страна ще ти се паднат тези складове-по посоката ти на движение(към центъра).
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=03b39 ... x=69&iy=47
Успех!

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 20 авг 2007 15:37

Да, като влизаш по Ботевградско към София, ти се пада вдясно, но склада се пада отзад, пред него имаше някакъв магазин мисля, но не се сещам за какво. Мисля че отбивката за склада беше някъде близо до отбивката за Дружба (или беше една и съща отбивка...).

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Пон 20 авг 2007 15:37

според мен най лесно ще ти бъде, подминаваш църна маца. продължаваш направо по цариграско, подминаваш метро и следиш за отбивката за летището, отбивката ти се пада в дясно, слизаш по нея от цариградско и се включваш на бул. Христофор Колумб, там е малко шибано защото си без предимство а и си за направо и трябва да се качиш на моста за летището, та качваш се на моста и си караш докато свърши, накрая на моста има светофар, завиваш на ляво и си караш по шосето на около 2 км то се включва в друго и навлизаш в циганската махала, минаваш през всичките седем или осем полегнали полицая и си караш само по главното шосе, има едно Y образно кръстовище с една газостанция ти си продължаваш на право а не завиваш на ляво, след около 500м ти се пада ботевградско шосе, не се качваш на него а продължаваш направо и минаваш под него, пътя все едно свършва има един лек десен завой и портал, на портала казваш че отиваш до складовете на фирма лиана и си там. :)

дано да си ме разбрал

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор

Мнениеот radotom » Пон 20 авг 2007 15:51

Благодаря на всички! Надявам се да се оправя, ако не... ще звънкам за помощ!
Васко, най ме е яд, че си уредих да съм си сам, а не с колеги и се канех да мина да се запознаем, ама... вече прочетох че изчезваш :(
Иначе точно пък теб нямаше да те занимавам :lol:
На мен като не ми е в час колата съм на смъртно ложе! Нямаше да те прекъсвам посмъртно ;)
orgasmatron написа:...

Братче, т'ва даже написано не го разбрах... :roll: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Пон 20 авг 2007 16:39

radotom написа:
orgasmatron написа:...

Братче, т'ва даже написано не го разбрах... :roll: :lol: :lol:

Прочети го пак! Това е най - лесния начин! Иначе трудно ще го намериш :wink:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор

Мнениеот radotom » Пон 20 авг 2007 18:47

Geleto написа:Прочети го пак! Това е най - лесния начин! Иначе трудно ще го намериш :wink:
До сега го гледах на картата...
Гаранция съм се загубил :(

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 20 авг 2007 18:57

Радо, пери по околовръстното на Ботевградско се включваш посока центъра караш около 2км. и гледай от дясната ти страна.
жълто/синя сграда с големи бели и сини халета зад нея.
това е мястото.
има огромен паркинг с тирове на които пише "Transkapital"
веднага след сградата има отбивка в дясно по, която трябва да слезеш от Ботевградско след 100м. пак завиваш в дясно стигаш бариера на, която казваш, че си до фирма "лиана".
караш само направо минаваш покрай бялото хале
зад него е синьото. продължаваш само направо до предпоследната врата на рампата.
inoi oт клуба работи в района. :wink:

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Пон 20 авг 2007 18:58

Лесно е ве :wink: не се отчайвай! От Цариградско тръгваш за летището, на светофара ( той е един) свиваш в ляво, минаваш джипси таун и си там.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 20 авг 2007 19:02

на църна маца завиваш посока калотина по околовръстното. и караш! доста караш. минаваш един мост (двупосочен и има ограничение спазвай го че има куки винаги там-ще го познаеш по това че трябва да има и мост за другата лента по принцип ама не е построен), след моста има нещо като магистрала, има отбивка за кривина, в ляво има един шел-ти си перкаш само направо.
пътя прави лек завой вляво и пак направо. като магистрала си е ама асвалта е гнусен и друса яко.
караш и се оглеждаш вдясно.
ще стигнеш един момент в който ще видиш как пътя се издига и отдолу минава друг път. има табели варна русе. а долу вдясно има огромен център на диана гуми и до него шел. ти трябва да подминеш тая отбивка и да се завъртиш на детелината в посока града. това е ботевградско.
оттам само газ направо.
минаваш караулката на влизане в софия и пак газ. пътя прави пак лека кривка наляво и си е пак като магистралка с гаден асвалт. оглеждаш се пак вдясно. ще наближиш една 5-6 етажна сграда на която има магазин на крайслер, хъмър и още глупости. след него веднага се пускаш в отбивката надолу и държиш дясно! на 20 м. има бариера. има много тирове и автомивка за тирове-вижда се от ботевградското-такава с четки-автоматична.
питаш на портала и те упътват за лианата.
много е лесно само си принтни тия ориентири и си капитан.

имаш от пловдивската магистрала дясно после на варненската магистрала ляво и право там.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор

Мнениеот radotom » Пон 20 авг 2007 19:05

Geleto написа:Лесно е ве :wink: не се отчайвай!
Братче, разбирам, ама... на мен лесно ми е в Пловдив. Отида ли в София и съм като пате в калчища :(
Ще послушам другите колеги. Голфер го е обяснил много хубаво.
Мерси ви на всички! :обичам ви
vaskoto1 написа:на църна маца завиваш посока калотина по околовръстното. и караш! доста караш. минаваш един мост (двупосочен и има ограничение спазвай го че има куки винаги там-ще го познаеш по това че трябва да има и мост за другата лента по принцип ама не е построен), след моста има нещо като магистрала, има отбивка за кривина, в ляво има един шел-ти си перкаш само направо.
пътя прави лек завой вляво и пак направо. като магистрала си е ама асвалта е гнусен и друса яко.
караш и се оглеждаш вдясно.
ще стигнеш един момент в който ще видиш как пътя се издига и отдолу минава друг път. има табели варна русе. а долу вдясно има огромен център на диана гуми и до него шел.
До момента с център 'Диана' го знам пътя ;)
От там минавах мноооого пъти, когато в предната фирма трябваше да ходим до КрафтЯкобс в Своге, да си бършем акитата

Последна промяна от radotom на Пон 20 авг 2007 19:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 20 авг 2007 19:08

ми и аз оттам те пращам само че по цветно.
как нема да ти го го бясни оня-нали сумайти години точно там бачка...mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Kokoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kokoo » Пон 20 авг 2007 20:28

По-кое време ще ходиш колега.
Аз работя в района,ако съм свободен по времето когато дойдеш ще се разберем да те взема от някъде и да те заведа до там. :D

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор

Мнениеот radotom » Пон 20 авг 2007 21:05

Kokoo написа:По-кое време ще ходиш колега.
Аз работя в района,ако съм свободен по времето когато дойдеш ще се разберем да те взема от някъде и да те заведа до там. :D

Ами не знам. Идеята ми е някъде около 9 сутринта да тръгна, с бавничко каране до към 10-10.30 да съм пред София... Нататък каквото сабя покаже :dontknow:
Ако ти е удобно, прати ми някакъв телефон за връзка, тук или на лични.
Моят е 0898 796 386- Радо.
Надявам се да не те притеснявам утре, ама ще съм по-спокоен, все пак.
Много благодаря за отзивчивоста! :да: :handshake

Върни се в “Пътеводител”