Благодаря предварително
Къде да паркирам при Терминал 2 ?
Къде да паркирам при Терминал 2 ?
Проблема е че трябва да оставя колата за 30 мин. може би. Първият път като бях беше тъмно, а и не се оглеждах много. Видях платен паркинг който мисля за последен вариант. Видях и един паркинг, който беше пълен с коли на О.К. такси, може би е само за тях. Навсякъде е пълно със знаци за забранено паркиране. Някой може ли да ме упъти, че да не се лутам, а и накрая да не отнеса глоба за паркиране в забранено?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
boi4eto написа:Green_Madness написа:На паркинга колега, 2 лв. мисля, че е за час. Недей да пробваш някъде другаде, щото веднага ще ти цъфне полицай.
3лв е на час,и една минута да стоиш пак 3лв. За 30мин. ако искаш спри пред главния вход и стой в колата,поне аз така практикувах преди десетина дена.
Значи тия пак са се осрали, преди около 3 седмици ми взеха 4 лв. за час и половина.
Ей за 3 лева, ще си спра там
мен ме беше страх, че е доста повече. И аз последния път практикувах да стоя в колата, ама утре като вляза да взема куфар да помогна на приятелка и кой да пази колата и да лъже с полицаите?
Хей Благодаря пак на всички :0) 10 мин. се рових в нета да намеря къде да паркирам и не стана, после пускам тема тук и за 1 мин. получавам отговора :0) Поздрави за всички и многооооо безаварийни километри
Хей Благодаря пак на всички :0) 10 мин. се рових в нета да намеря къде да паркирам и не стана, после пускам тема тук и за 1 мин. получавам отговора :0) Поздрави за всички и многооооо безаварийни километри
B12Gold написа:10 мин. се рових в нета
Другия път рови направо във форума
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 71&start=0