Упътване за маршрут в София
Упътване за маршрут в София
Здравейте колеги.След седмица ми се налага ходене до болница "Св. Ана".Въобще не познавам София.Мисля да тръгна около 12 през ноща от Шумен и рано сутринта избягвайки часа-пик да намеря болницата.Въпроса ми е възможно ли е да ме упътите отбелязвайки някакви ориентири,че шофиране из непознат град с убийствено движение въобще не спада към удоволствията ми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Допускаме, че влизаш в Сф по Ботевградско шосе.
Караш само направо докато минеш тунела на Подуяне.
На светофара след тунела завиваш наляво.
Караш само направо докато минеш ПОД Цариградско шосе и се качваш на него в посока Пловдив/Свиленград.
1. Слизаш от Цариградско на кръговото на 4-ти км, където трябва да се качиш в локалното в същата посока и на първия светофар да завиеш надясно. Предполагам тук може да ти е малко объркано, затова:
2. Подминаваш кръговото на 4-ти км - ще го видиш в ниското долу.
Точно след МакДоналдс има пресечка на Цариградско - там завиваш надясно(не че може на дугаде) и веднага пак надясно на светофара покрай МакДоналдс - ще караш в посока обратна на тази, от която си дошъл - успоредно на Цариградско в локалното платно.
На първия(и единствен останал светофар) в локалното завиваш наляво.
и в двата варианта - 1 и 2 се блъскаш в оградата на болницата.
След малко ще сложа и картинки.
С червено е вариант 1, а със синьо - вариант 2
Ако пропуснеш и отбивката след МакДоналдс, влез в ШЕЛ - може да излезеш от задната страна на бензиностанцията пак в локалното. Тогава на първия светофар направо(този на МакДоналдс), а на втория наляво.
Ако все пак се объркаш, обади се - аз живея наблизо - 0885187302 - Мирослав.

Караш само направо докато минеш тунела на Подуяне.
На светофара след тунела завиваш наляво.
Караш само направо докато минеш ПОД Цариградско шосе и се качваш на него в посока Пловдив/Свиленград.
1. Слизаш от Цариградско на кръговото на 4-ти км, където трябва да се качиш в локалното в същата посока и на първия светофар да завиеш надясно. Предполагам тук може да ти е малко объркано, затова:
2. Подминаваш кръговото на 4-ти км - ще го видиш в ниското долу.
Точно след МакДоналдс има пресечка на Цариградско - там завиваш надясно(не че може на дугаде) и веднага пак надясно на светофара покрай МакДоналдс - ще караш в посока обратна на тази, от която си дошъл - успоредно на Цариградско в локалното платно.
На първия(и единствен останал светофар) в локалното завиваш наляво.
и в двата варианта - 1 и 2 се блъскаш в оградата на болницата.
След малко ще сложа и картинки.
С червено е вариант 1, а със синьо - вариант 2
Ако пропуснеш и отбивката след МакДоналдс, влез в ШЕЛ - може да излезеш от задната страна на бензиностанцията пак в локалното. Тогава на първия светофар направо(този на МакДоналдс), а на втория наляво.
Ако все пак се объркаш, обади се - аз живея наблизо - 0885187302 - Мирослав.

Сърдечно благодаря.Много подробно и културно описание.Би трябвало да се оправя по него,но ако закъсам с удоволствие ще се възползвам от помоща ти.Ще карам майка ми за колянна ендопротеза/абе изкуственна става/ и не върви да ползвам общ. транспорт.А иначе един местен ортопед ми иска 600 лв за да я закара до София .И без това тази операция ме изцежда тотално.