Прости шофьори по магистралата Сф-Плд

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Прости шофьори по магистралата Сф-Плд

Мнениеот Batmirko » Пет 14 дек 2007 21:10

Вярно сме културни всички тук, но аз лично днес като се връщах към Пловдив го размахах на някви мутри с някакво голямо волво... :lol: Тръгвам си аз зад един тир да изприварвам с него, онзи ми свети отзад , поне 10 пъти след като минах тира, ръчнах 4та на 120км, този прдължи да ме следва плътно до следващият тир на 200м по-надолу ?(тира отново изпреварваше нещо), при което започна дивото светене все едно мога да литна и да изпревара 2рия тир :D , прибрах се в дясно , после почна да седи пред мен и да намаля :?: :?: :?: сякаш търсеше саморазправа... "МИ КУПИ СИ ХЕЛИКОПТЕР И НЯМА ДА ИМАШ ПРОБЛЕМИ НА ПЪТЯ БЕ ГО*ЕДО"

Извинявам се за тона но ми вдигнаха кръвното доста

После видях много груба катастрофа, колата беше помляна много здраво , стоеше на врати.... не разпознах марката :( надявам се да няма жертви...

Последна промяна от Batmirko на Пет 14 дек 2007 21:46, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 14 дек 2007 21:15

Един приятел знаеш ли как ги "цери" такива-както си кара и от зад някой много напира и се прави на тежкар скача върху спирачките и от там на татък-жална им майка :twisted: (Наистина този пич е малко шантав,но съм сигурен че това им държи дълго време :!: )

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 14 дек 2007 21:17

da6o_amvr написа:Един приятел знаеш ли как ги "цери" такива-както си кара и от зад някой много напира и се прави на тежкар скача върху спирачките и от там на татък-жална им майка :twisted: (Наистина този пич е малко шантав,но съм сигурен че това им държи дълго време :!: )

Ти да знаеш аз такива, като твоя приятел как ги церя :!:

Последна промяна от group® на Пет 14 дек 2007 21:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Re: Прости шофьори по магистралата Сф-Плд

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 14 дек 2007 21:17

Batmirko написа:Вярно сме културни всички тук, но аз лично днес като се връщах към Пловдив го размахах на някви мутри с някакво голямо волво... :lol: Тръгвам си аз зад един тир да изприварвам, онзи ми свети отзад , поне 10 пъти след като минах тира, ръчнах 4та на 120км, този прдължи да ме следва плътно до следващият тир на 200м по-надолу, при което започна дивото светене все едно мога да литна и да изпревара 2рия тир :D , прибрах се в дясно , после почна да седи пред мен и да намаля :?: :?: :?: сякаш търсеше саморазправа... "МИ КУПИ СИ ХЕЛИКОПТЕР И НЯМА ДА ИМАШ ПРОБЛЕМИ НА ПЪТЯ БЕ ГО*ЕДО"

Извинявам се за тона но ми вдигнаха кръвното доста

На всичкото огоре имаше много груба катастрофа, колата беше помляна много здраво , стоеше на врати.... не разпознах марката :(
тук отипа да не се отядеш на баш мутри с Г класите и прочие :shock

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Пет 14 дек 2007 21:21

Подобна ситуациа лятото имах и аз ,с един тиквеник с Мондео, на Хемус,.Така стана ,че някоко пъти го надминах и след тунела имаше ситуация в която тоз караше бавно,пак го бях надминал преди и му минах отдясно ,нещо което правя изкючително рядко.Еле тоз кат се газира, почна да прави опити да ме засича и такива тъпотии ,па бяхме 2 ма ,незнам що беше толкоз убеден ,че иска да ме накара да спра.Аман от тарикатлъци.

Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

а

Мнениеот Batmirko » Пет 14 дек 2007 21:24

Колата беше Volvo S80 май :shock Сив металик нещо...

Последна промяна от Batmirko на Пет 14 дек 2007 21:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stoqn_g60

Re: а

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 14 дек 2007 21:26

Batmirko написа:Колата беше Volvo S80 :shock Сив металик нещо...
е зна4и са безобидни мутряги mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 14 дек 2007 21:26

този с волвото имам чувството че и аз съм го псувал.....почти същото изпълнение ми направи, беше с някаква мацка до него.....хвърлих си чегърталката за стъкла по него, ама не уцелих :oops:

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Пет 14 дек 2007 21:31

Няма значение каква е колата, това е въпрос на колегиалност. Постави се на негово място, караш си хубавата кола със 150 - 160 и постоянно пред тебе изкачат самоубиици / 90% от които дори не си поглеждат огледалото/. Аз по принцип си карам със 130 по магистралата и когато видя, че някой ме настига бързо се прибирам или не предприемам изпреварване. По този начин няма нерви за никой ;)!

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Пет 14 дек 2007 21:34

Абе мен рядко ме застигат :) , но веднъж на връщане от Плевен по Хемус някъв с някво си Еволюшън (тфа някъв Хюндай ли беше? :gives: :drinking: ) ме напъна... ми хубу са пък... котора повече от 200 не ще... пуснах го, тоя като ме мина, като се почнаха едни спирачки пред мене, едно лакатушане по лентите да не мога да го мина...

Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Batmirko » Пет 14 дек 2007 21:34

marka хващам ти мисълта НО и да се поставям и да не се поставям в случая имам ИЗПРЕВАРВАЩ тир пред мен който и аз чакам!, ако ми кажеш от къде да мина за да му дам път (2торият тир същото) , освен да пусна крилата и да го литна?

Винаги окото ми е на лявото огледало и давам път!

Последна промяна от Batmirko на Пет 14 дек 2007 21:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Пет 14 дек 2007 21:36

прав е marka,като знаем,че не караме ламбо-та ще изпреварваме когато няма никой в лявото огледало иначе си кесиме в дясно :D

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 14 дек 2007 21:40

Slayera написа:прав е marka,като знаем,че не караме ламбо-та ще изпреварваме когато няма никой в лявото огледало иначе си кесиме в дясно :D

пич а случвало ли ти се е да караш в дясно,застигаш тир и искаш да го изпревариш....пускаш ляв мигач и чакаш.....чакаш тоя зад теб в лядо да те изпревари.....ама той не изпреварва, писва ти минаваш в лявата лента и тоя почва да се приближава към теб и да светка и свири....и после чак на мутра се прави :evil:

Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Batmirko » Пет 14 дек 2007 21:41

Смятам че бях ясен, че и двамата сме зад тир който изпреварва... аз няма от 140 да се забия зад кола която кара с 90 заради някой който се е засвяткал и ще чака тира така или иначе :)

Точно това е досадното , че аз съм зад тира а той ми свети все едно зависи от мен нещо - Прости Хора :D

Последна промяна от Batmirko на Пет 14 дек 2007 21:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stoqn_g60

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 14 дек 2007 21:42

The_Machine написа:Абе мен рядко ме застигат :) , но веднъж на връщане от Плевен по Хемус някъв с някво си Еволюшън (тфа някъв Хюндай ли беше? :gives: :drinking: ) ме напъна... ми хубу са пък... котора повече от 200 не ще... пуснах го, тоя като ме мина, като се почнаха едни спирачки пред мене, едно лакатушане по лентите да не мога да го мина...
митцубиши еволюшън :wink:

Върни се в “Пътеводител”