Извинявам се за тона но ми вдигнаха кръвното доста
После видях много груба катастрофа, колата беше помляна много здраво , стоеше на врати.... не разпознах марката

da6o_amvr написа:Един приятел знаеш ли как ги "цери" такива-както си кара и от зад някой много напира и се прави на тежкар скача върху спирачките и от там на татък-жална им майка(Наистина този пич е малко шантав,но съм сигурен че това им държи дълго време
)
тук отипа да не се отядеш на баш мутри с Г класите и прочиеBatmirko написа:Вярно сме културни всички тук, но аз лично днес като се връщах към Пловдив го размахах на някви мутри с някакво голямо волво...Тръгвам си аз зад един тир да изприварвам, онзи ми свети отзад , поне 10 пъти след като минах тира, ръчнах 4та на 120км, този прдължи да ме следва плътно до следващият тир на 200м по-надолу, при което започна дивото светене все едно мога да литна и да изпревара 2рия тир
, прибрах се в дясно , после почна да седи пред мен и да намаля
![]()
![]()
сякаш търсеше саморазправа... "МИ КУПИ СИ ХЕЛИКОПТЕР И НЯМА ДА ИМАШ ПРОБЛЕМИ НА ПЪТЯ БЕ ГО*ЕДО"
Извинявам се за тона но ми вдигнаха кръвното доста
На всичкото огоре имаше много груба катастрофа, колата беше помляна много здраво , стоеше на врати.... не разпознах марката
е зна4и са безобидни мутрягиBatmirko написа:Колата беше Volvo S80Сив металик нещо...
Slayera написа:прав е marka,като знаем,че не караме ламбо-та ще изпреварваме когато няма никой в лявото огледало иначе си кесиме в дясно
митцубиши еволюшънThe_Machine написа:Абе мен рядко ме застигат, но веднъж на връщане от Плевен по Хемус някъв с някво си Еволюшън (тфа някъв Хюндай ли беше?
![]()
) ме напъна... ми хубу са пък... котора повече от 200 не ще... пуснах го, тоя като ме мина, като се почнаха едни спирачки пред мене, едно лакатушане по лентите да не мога да го мина...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта