Днес по магистрала Хемус тунелите-малък ад !
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Днес по магистрала Хемус тунелите-малък ад !
Не знам дали някой друг е уцелил зверското задръствване /аз бях в него от 13.15ч до 14.20 / ама беше голяма навалица! За този малко повече от 1ч се измина разстоянието от първия тунел /откъм София/ до средния /двупосочен/
Предполагам че след мен колоната е започнала да се образува още преди тунела така че доста хора са имали невъобразимото удоволствие да седят в тунел с три колони работещи автомобили
А по протежение на този участък през 200-300м имаше по една катастрофа като всички бяха от типа "извинявай че ти спрях в багажника" по новините казаха че били 8 ! А това което най-много ме вбесяваше беше че постоянно имаше идиоти-тарикати дето караха в аварийната лента,недай си боже да се наложи да мине линейка или пожарна-ще е пълен ужас! Така че от една страна стопанина на магистралата е виновен /който и да е той/ че този тунел се прави 2г. а от друга ние сме виновни че не спазваме повечето правила за движение и после ни се връща !
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
slavi tsvetkov написа:Аз бях в задръстването от 12:30 до 13:30,но за щастие не съм стоял в тунел.Едната катастрофа стана пред мен.
Аз заседнах както казах в 13.15ч и бях на около 200м след тунела така че след този час някой може да се озовал в това положение. Всъщност при предишния проблем на същия участък когато 5см. сняг парализираха движението го минах този тунел за около 15мин., бях пуснал вътрешната циркулация и пак не се дишаше а и бях с половинката която беше на 2мин. от пълна истерия и вече си представях как я лекувам с 2 шамара,добре че изпълзяхме преди това!
-
Symptom
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
незнам къде е карал,но в София още си е запушено през деняdxd написа:Audi_RS* написа:Аз пък много се радвам... днеска следобяда покарах из центъра за удоволствие само.. нямаше задръстване.. нямаше ги "софиянци" които са по-родните си места... де да беше все така..
Ти си най-големия Софиянец,е медал случайно да искаш![]()
![]()
![]()
МОже да е бил с невидимото ауди