От Германия от къде е по добре Сърбия или Румъния
От Германия от къде е по добре Сърбия или Румъния
Здравейте другия месец ще ходя до Германия да си докарам една Бора (или Голф4) та да попитам от къде е по добре да мина Сърбия или Румъния.По точно ме интересува в кои държави ни правят мизерии по границите който е докарвал кола от Европа се сеща за какво питам 10х
- batesecko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мини си през Сърбия, пътя е хубав а мизериите са нормални. Ако са ти ОК документите на границите няма да ти се заяждат. Под Ок документи имам предвид валидна ГО и номера. Имай предвид 4е в Сърбия на магистралата ограничението е 120 км./ч. Ако те хванат с превишена скорост глобите са от 20-30 евро нагоре.
- batesecko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абсолютнп доволен. Мисля че това за частите се отнася предимно за ламарините фарове и стопове, всичко останало си е Г4. Към 40000 км. сме и навартяли с жена ми, а последната година и нешто я кара само жена ми. Колата няма ядове. Гледай за кола със сервизни документи дори и да е по стара. Хубаво че си се ориентирал към Германия. Ако там не намериш скочи до Австрия.Мойта е от там, а пролетта докарах на мой приятел бора комби 1,9 тди 116, на 190 х.км. със абсолютно всички екстри - даже и с голямата навигация, климатрони и автоматик парфектна, но не беше и мн. евтина 7500 евро там я палтихме. Абе ше ти трябва и касмет, който ти пожелавам. Успехи с покупката.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Със игурност през Сърбия е в пъти по добре да минеш.1 -во е по късо като километри 2-ро е хубав пътя , по границата е по засилен контрола защото все пак не са в Европейския съюз. Не ти прпоръчвам Румъния изобщо въпреки че много хора минават от там .Като влезеш от Унгария на Надлак в Румъния направо ти се реве,особено ако си докараш колата на ход ,направо ще ти се дореве за нея от пътищата.На места липсва изобщо асфалт иима такива ровове че ако все пак минеш през Румъния то поне гледай да е през деня.
Успех
Успех
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сърбия е в пъти по добър вариант! Пътищата им са доста по добри от наще. а през Румъния ще се видиш в чудо, ужас, веднъж ми се наложи да мина от там понеже това което возех го цаката сърбите със спедиция и направо ми се разказа играта. И ако все пак решиш да минеш от там в никакъв случай не тръгвай към калафат, мини през Букурещ, че иначе съвсем ще се видиш в приключение:)