леле няма такива дупки! внимавайте!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
assd
Автомобил:
Двигател:

леле няма такива дупки! внимавайте!

Мнениеот assd » Чет 14 фев 2008 11:44

става дума за бул Пенчо Славейков след мостчето след света екатерина болницата (дето беше на Чирков), лявото платно след гърбиците от скапания асфалт има 3 огромни дупки! ама кратери направо и дълбоки много, имаше тасове и всякакви части от нереагирали бързо шофьори... вчера щяхме да се ударим с един човечец, той не беше виновен за рязката маневра - просто искаше да си спаси колата! после на светофара където се включваме на бул България ми се извини много културно, естествено казах че няма проблем :)

та имаше някакъв вестник дето можеше да се пратят снимки на дупки и да ги запълнят после, понеже минавам често там и ги знам, обаче може да стане неприятно за някой, който не знае какво се крие там :roll:
ако някой знае адрес нека даде и ще се опитам да ги снимам, или ако на някой живеещ наблизо му се занимава нека го направи- понеже съм в люлин :lol:
мерси за вниманието

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

хе хе

Мнениеот Perso » Чет 14 фев 2008 11:47

То само там за бяха дупките!
При нас има една ул. Любляна, там е приказка!

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Чет 14 фев 2008 11:54

Колеги, може би офф, но внимавайте като идвате от "Младост"-ите към "Дървеница" с десен към т.нар. улица "Пловдивско поле" - малко след десния завой има един средно дълбок и доста широк ров, който вече седи 3та седмица и нищо по въпроса... За да се избегне, трябва да се влиза директно в насрещното, та не ускорявайте много там... :?

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот Perso » Чет 14 фев 2008 11:59

Също за тунингите и карачите е опасна кръстовката на бул. 9-ти Септември и бул. Овча Купел посока Княжево, между релсите на трена се е вдлъбнало и не личи, но има следи от картери .... :))))

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Чет 14 фев 2008 12:17

то всеки може да даде примери бол, но по темата на колегата - знам ги тия шибани дупки-вече незнам колко години не ги оправят, май преди две години се опитаха да ги оправят, ама то пък станаха като гърбици, еби му майката и строителите, като тия на Цариградско, баси абсурдите

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Чет 14 фев 2008 14:02

и на околовръстното близо до бензиностанциите на OMV и ОPET в посока горубляне има дупка в която пукаш 2-те гуми и чупиш носачи, добре че другата лента беше празни в онзи ден и успях да отида в другото платно :evil:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: леле няма такива дупки! внимавайте!

Мнениеот Stefan » Чет 14 фев 2008 14:19

assd написа: имаше някакъв вестник дето можеше да се пратят снимки на дупки и да ги запълнят после...

Има сайт :arrow: http://www.dupkite.com/ ама да ги запълнят - не ми се вярва :37:

Потребителски аватар
focke-wulf
Автомобил:
Двигател:

Re: леле няма такива дупки! внимавайте!

Мнениеот focke-wulf » Чет 14 фев 2008 16:27

Stefan написа:
assd написа: имаше някакъв вестник дето можеше да се пратят снимки на дупки и да ги запълнят после...

Има сайт :arrow: http://www.dupkite.com/ ама да ги запълнят - не ми се вярва :37:

То дори и да ги запълнят ефекта е нулев, след това се появяват 5 пъти по-големи и по-дълбоки кратери.

Върни се в “Пътеводител”