Здравейте, колегито!
Някой има ли идея до кога са тия скапани ремонти на Сточна гара (в София) ?!
Бях чул, че още месец щяло да е така, което направо ме стресира. Не знам още колко време мога да издържа на тия зверски задръствания там...
Ремонт Сточна гара - докога?
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Ремонт Сточна гара - докога?

На 1 Януари 2012 трябва да е готово
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Аз го бях чел че до 1.12.2011г. ще е ремонта, сега ако са го променили зле много зле, мисля че и на таблата за ремонта така го пишеше.
http://www.sofia.bg/pressecentre/press. ... 8027&nxt=0
Аз супер много се дразня на наглите "колеги" шофери на Лъвов мост посока Сточната гара, които се пререждат от крайна лява лента, редовно ги храня вярвам не само аз, няма така наглост.
А ако направят една акциика както на шофьорите на градския транспорт, не 120 нарушителя а най-малко 1200 на ден ще снимат.
http://www.sofia.bg/pressecentre/press. ... 8027&nxt=0
Аз супер много се дразня на наглите "колеги" шофери на Лъвов мост посока Сточната гара, които се пререждат от крайна лява лента, редовно ги храня вярвам не само аз, няма така наглост.
А ако направят една акциика както на шофьорите на градския транспорт, не 120 нарушителя а най-малко 1200 на ден ще снимат.
Всеки ден минавам по три четири пъти..без проблем...Поне го ремонтират за хубавото после
Чудя ви се на акъла с тия оплаквания...като ощипани ученички...

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Мдааа,като има дупки "докога ще си трошим колите.." като почне ремонта за да няма дупки и да се отпуши движението " тия пък да ги е.а в глупаците докога ще задръстват движението..." ,на българина няма угодия 

Stivi написа:Мдааа,като има дупки "докога ще си трошим колите.." като почне ремонта за да няма дупки и да се отпуши движението " тия пък да ги е.а в глупаците докога ще задръстват движението..." ,на българина няма угодия
Те хубаво ремонтират, ама всички знаем как се работи по тия обекти... Знаеш ли от кога е така и какво се случва там?
Не виждам причина да нападаш. Това за угодията е дълга тема за разискване, ти ако си доволен от нещата, то аз не съм. "Разни хора, разни идеали" ...

Asen_D написа:Всеки ден минавам по три четири пъти..без проблем...Поне го ремонтират за хубавото после![]()
Щом минаваш без проблем, значи не минаваш в пиковите часове от там, задръстването започва малко след Подуене. Ако минеш два пъти по това време, дали ще ми се чудиш на акъла

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
не се научихте къде да си пускате темите
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
И как се работи, че ми е интересно ?
Habits написа:Щом минаваш без проблем, значи не минаваш в пиковите часове от там, задръстването започва малко след Подуене. Ако минеш два пъти по това време, дали ще ми се чудиш на акъла
Прави си маршрутите и сметките без Сточна гара...или поне без подход от към Подуене...то е ясно, че там е една от най-големите тапи, и преди ремонта още...

hooligans написа:И как се работи, че ми е интересно ?
Днес ги загледах отново. 4ма човека връзваха лента, ограждаща ремонта, на един знак... 4ма?!?!? Вчера също ги загледах, един вършеше нещо, каквото и да беше то, другите се подбъзикваха и се смееха до него... Ето така се работи. Не знам защо ме питаш изобщо, убеден съм, че си попадал на подобни гледки много пъти.
Както и да е, темата е изчерпана вече според мен...

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
987 55 55,обади им се да им кажешHabits написа:Днес ги загледах отново. 4ма човека връзваха лента, ограждаща ремонта, на един знак... 4ма?!?!? Вчера също ги загледах, един вършеше нещо, каквото и да беше то, другите се подбъзикваха и се смееха до него... Ето така се работи. Не знам защо ме питаш изобщо, убеден съм, че си попадал на подобни гледки много пъти.
Както и да е, темата е изчерпана вече според мен...