Малко инфо за предстоящо мое пътуване

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
grozdanov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Малко инфо за предстоящо мое пътуване

Мнениеот grozdanov » Чет 08 май 2008 14:13

Здравейте колеги !
Другата седмица ще ми се наложи да пътувам до Сърбия ( Бор+Белград) и после до Босна и Херцеговина (Сараево). Интересува ме какви са таксите ( предполагам и там има винетки и щуротии). За какво могат да ми се заядат на границата. Не че на красавеца му има нещо технически неизправно.
Евентуално тамошните катаджии да не ме питат " Брачо имаш ли резервни крушки за фаровете, иначе 20 €". Въобще това ще ми е първото излизане зад граница, та да знам какво ме очаква, не че съм се спекъл нещо ;)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 08 май 2008 15:32

таксите се плащат директно на магирстралата , не карай с включени халогени че е солено , на мене в босна ми зеха 25 евра за халогени , иначе ти трябва зелена карта и ако колата не е на твое име пълномощно на англииски :)

Потребителски аватар
grozdanov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот grozdanov » Чет 08 май 2008 21:20

ОК, мерси много. Това с магистралните такси ме притесняваше повече, ама ще се справиме няк'си.
Надявам се в Сараево децата да не си играят още с АК-47 :laser

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Чет 08 май 2008 22:28

hooligans написа:таксите се плащат директно на магирстралата , не карай с включени халогени че е солено , на мене в босна ми зеха 25 евра за халогени , иначе ти трябва зелена карта и ако колата не е на твое име пълномощно на англииски :)

Тва за пълномощното сериозно ли???

Потребителски аватар
Тульский Токарев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тульский Токарев » Чет 08 май 2008 22:33

Калоян Кирилов написа:
hooligans написа:таксите се плащат директно на магирстралата , не карай с включени халогени че е солено , на мене в босна ми зеха 25 евра за халогени , иначе ти трябва зелена карта и ако колата не е на твое име пълномощно на англииски :)

Тва за пълномощното сериозно ли???

Да верно е и се заяждат само наще!!!От тука до Германия и обратно и ченгета ни спираха за проверка и не са искали въобще пълномощното а тука наще и на отиване и на връщане го поискаха и даже искаха булстат и решение на фирмата която е направила пълномощното но бащата нали не се дава лесно лигитимира се и ония козируваха. :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Пътеводител”