От Бургас до Сарафово в 23.30 ч-Дойдох сииииии
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
От Бургас до Сарафово в 23.30 ч-Дойдох сииииии
Колеги от Бургас с какво да се предвижа до летището.Полета ми е в 5.00 а пристигам в Бургас към 23 часа Освен с такси има ли друг транспорт и ако не Кое такси да ползвам че ония кожодери дето дремят и чакат на Гюмя

Последна промяна от mely на Съб 05 юли 2008 21:59, променено общо 1 път.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От Бургас до Сарафово в 23.30 ч
mely написа:Колеги от Бургас с какво да се предвижа до летището.Полета ми е в 5.00 а пристигам в Бургас към 23 часа Освен с такси има ли друг транспорт и ако не Кое такси да ползвам че ония кожодери дето дремят и чакат на Гюмя![]()
Привет колега. Незнам доколко си наясно с транспорта в Бургас, но ще опитам да те улесня - отиваш на Централната ЖП гара и там е последната спирка на рейс № 15 - той там върти и тръгва за Сарафово. Мисля, че има рейсове до към 23:00. Просто питаш и ще ти кажат къде е спирката. Самият рейс влиза в Сарафово, но ти ще питаш преди това къде да слезеш за летището. А и случайно ако влезеш в Сарафово си за 10 минути след това на летището. За такси - ето ти един номер - 056/ 5 12 34. Ползвал съм ги много пъти - около 9-10 лв. ще ти вземат, като в тези пари е включено и допълнителното левче до Сарафово. Надявам се да съм помогнал и всичко да мине успешно. И НИКОГА не ползвай такситата на летището!
- mely
- Двигател:
Re: От Бургас до Сарафово в 23.30 ч
Мерси колеги а след 23 часа автобусите вървят лиGreen_Madness написа:mely написа:Колеги от Бургас с какво да се предвижа до летището.Полета ми е в 5.00 а пристигам в Бургас към 23 часа Освен с такси има ли друг транспорт и ако не Кое такси да ползвам че ония кожодери дето дремят и чакат на Гюмя![]()
Привет колега. Незнам доколко си наясно с транспорта в Бургас, но ще опитам да те улесня - отиваш на Централната ЖП гара и там е последната спирка на рейс № 15 - той там върти и тръгва за Сарафово. Мисля, че има рейсове до към 23:00. Просто питаш и ще ти кажат къде е спирката. Самият рейс влиза в Сарафово, но ти ще питаш преди това къде да слезеш за летището. А и случайно ако влезеш в Сарафово си за 10 минути след това на летището. За такси - ето ти един номер - 056/ 5 12 34. Ползвал съм ги много пъти - около 9-10 лв. ще ти вземат, като в тези пари е включено и допълнителното левче до Сарафово. Надявам се да съм помогнал и всичко да мине успешно. И НИКОГА не ползвай такситата на летището!
По принцип ще дойда от Стара Загора с автобус Къде ще спре един бог знае Какво е това левче за Сарафово
[/quote]Какво е БСУ Крайморие ,че не мога да включа Ако е такси дай номер[/quote]
Това е примерен маршрут за цена на таксито.Иначе само с такси,последния автобус е в 23ч. http://www.bourgas.net/local/transport/1b2b.htm И не хващай такси от гарата.
Това е примерен маршрут за цена на таксито.Иначе само с такси,последния автобус е в 23ч. http://www.bourgas.net/local/transport/1b2b.htm И не хващай такси от гарата.
- dare__devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
mely написа:Smoke написа:за най-сигурно се качи на такси.
ще те тупне около 10 кинта.
за справка БСУ - Крайморие не на повикване 10 кинта точно
автобуса ще те сипе или на Билла или до ЖП гарата.
Какво е БСУ Крайморие ,че не мога да включа Ако е такси дай номер
колежке, внимавай по тъмно в бургас, че съм чувал че е опасно
най-добре някой колега да те вземе
- mely
- Двигател:
Ludia написа:mely написа:Smoke написа:за най-сигурно се качи на такси.
колежке, внимавай по тъмно в бургас, че съм чувал че е опасно![]()
Що не взема да те таковам тебе я
А пък ако има някой мераклия да ме хвърли веднага си плащам
P.s Ама наистина ще взема да го сменятоя ник ама ха Колежка съм бил Жената се напикава да се смее до мене
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
mely написа:Ludia написа:mely написа:Smoke написа:за най-сигурно се качи на такси.
Що не взема да те таковам тебе я![]()
![]()
Тъй ли не разбра че съм с П...ШКА
![]()
![]()
![]()
![]()
P.s Ама наистина ще взема да го сменятоя ник ама ха Колежка съм бил Жената се напикава да се смее до мене
шегувам се, знам че си с маркуч
- mely
- Двигател:
Ludia написа:mely написа:Ludia написа:mely написа:Smoke написа:за най-сигурно се качи на такси.
Що не взема да те таковам тебе я![]()
![]()
Тъй ли не разбра че съм с П...ШКА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
шегувам се, знам че си с маркуч
Пожарникарски
Да обобщя Ще се хваща такси /Ако никой не му се кара посред нощ да ме метне/Кажете номер на такси бе магарета че да му звънна
- sundy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отдавна не съм влизала тук, но явно идвам точно навреме
КолеЖКЕ, последният автобус от Б/с до Сарафкьово е в 23ч. от жпгарата (това според една приятелка, която пътува), ако го изпуснеш звънни на 0897/908-259 и ще дойда да те метна
З
П.с. Едва ли ще видя тук ако има отговор, но ще чакам да звъннеш ако я закъсаш - не се набутвай за такси като може да минеш само с една бира
З
П.с. Едва ли ще видя тук ако има отговор, но ще чакам да звъннеш ако я закъсаш - не се набутвай за такси като може да минеш само с една бира
Последна промяна от sundy на Пет 27 юни 2008 17:17, променено общо 1 път.