batchi написа:Колега pe6kata,твоя приятел много на сериозно се е взел

на събора в Китен кьорав ли беше да види кои оценява бусовете ,деца по на 3-8 години,жени и хора които малко разбират от автомобили.
От тях ли чака одобрение????КАТО ПОРАСНИТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ПО-ДОБРЕ Е ЕДИН ЧОВЕК
КОИТО РАЗБИРА ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС ДА ВИ СТИСНЕ РЪКАТА И ДА ВИ КАЖЕ ЕВАЛА ,ОТКОЛКОТО ХИЛЯДА НЕРАЗБИРАШИ.

Ами аз това и направих, стиснах му ръката.
Не ми е приятел, запознах се с него на събора.
Преди да нападате, нека да уточня- дошъл е абсолютно неподготвен, идва за пръв път, без да е наясно за формАта на мероприятието. Очкавал е нещо като изгложение, конкурс... а идеята на събора е съвсем друга. Пак ще се повторя- това и му обясних.
Проблемът е единствено и само негов, не е в организацията или в който и каквото и да е. По никакъв начин не обвинявам никой, това е меко казано абсурдно.
Прочетете внимателно и разберете това което пиша, щото по някакъв много грозен начин ми преиначавате думите.
Иначе е разбираемо- за да купи буса, е продал една класика- двуврато купе на мерцедес от 80-те години в топ форма, тунинга му е копие на немска тунинг фирма(дали не беше на порше), направата му е отнела доста време и пари, точно преди събора излиза от бокса... няма как- гъдел си е, иска ти се да се изфукаш с него, хубаво е когато има хора, които да оценят това, което си направил- един вид признание за труда ти... Аналогичен случай имах аз с комбито от аватара- абсолютно същия... колата е без аналог като ниво, завърши се пак точно преди събора, по никакъв начин не се оцени ... но това е една друга тема... Хем съм отишъл не с тази нагласа- за показване и не съм се вземал насериозно, и пак не ти става особено приятно... както и да е
Просто не тук е мястото за класации и оценки, но това го изяснихме недвусмислено надявам се.
Поговорихме си с него около час, останах с много добри впечатление, голям фен е, и ще се радвам ако стане един от вас/нас.