Как да го направя да свети постоянно? Помня че съм го настройвал преди но не се сещам

Какви ли не комбинации пробвах но не свети повече от 12мин което е максималното време. Имате ли идея как да оставя врътките за да свети постоянно? Благодаря!
oSViRePql написа:Срам ме е даже че пускам тема за такава простотия но се боря 30мин и вече ми писнаСложих прожектор с датчик на терасата за да осветява паркинга(писна ми от наркоманчета...) Но не хваща човек защото е на по-голяма височина от предвидената за датчика.
Как да го направя да свети постоянно? Помня че съм го настройвал преди но не се сещамИма 3 врътки - 1. Чувствителност + - , 2. Време + - , 3. Ден и нощ
Какви ли не комбинации пробвах но не свети повече от 12мин което е максималното време. Имате ли идея как да оставя врътките за да свети постоянно? Благодаря!
racing_team_vidin написа:oSViRePql написа:Срам ме е даже че пускам тема за такава простотия но се боря 30мин и вече ми писнаСложих прожектор с датчик на терасата за да осветява паркинга(писна ми от наркоманчета...) Но не хваща човек защото е на по-голяма височина от предвидената за датчика.
Как да го направя да свети постоянно? Помня че съм го настройвал преди но не се сещамИма 3 врътки - 1. Чувствителност + - , 2. Време + - , 3. Ден и нощ
датчика може да засече обект на около 10-12 м при добра настройка, ден и нощ са- дали да светин само денем или само нощем,
времето- времето за работа след активиране от датчика, и чувствителността е дали да реагира на по-малки обекти или бавно движещи се такива.
oSViRePql написа:racing_team_vidin написа:oSViRePql написа:Срам ме е даже че пускам тема за такава простотия но се боря 30мин и вече ми писнаСложих прожектор с датчик на терасата за да осветява паркинга(писна ми от наркоманчета...) Но не хваща човек защото е на по-голяма височина от предвидената за датчика.
датчика може да засече обект на около 10-12 м при добра настройка, ден и нощ са- дали да светин само денем или само нощем,
времето- времето за работа след активиране от датчика, и чувствителността е дали да реагира на по-малки обекти или бавно движещи се такива.
Колега знам ги тези неща но мисълта ми беше дали не може да се настрои да свети постоянно.![]()
Сега в тъмното не ми се играе много с токове... да не светна аз![]()
Утре ще взема един без датчик 100W и ще го пускам да свети постоянноИ без това този е 500W
![]()
Благодаря за бързите отговори и съвети! Може да се трие!
racing_team_vidin написа:oSViRePql написа:racing_team_vidin написа:oSViRePql написа:Срам ме е даже че пускам тема за такава простотия но се боря 30мин и вече ми писнаСложих прожектор с датчик на терасата за да осветява паркинга(писна ми от наркоманчета...) Но не хваща човек защото е на по-голяма височина от предвидената за датчика.
Колега знам ги тези неща но мисълта ми беше дали не може да се настрои да свети постоянно.![]()
Сега в тъмното не ми се играе много с токове... да не светна аз![]()
Утре ще взема един без датчик 100W и ще го пускам да свети постоянноИ без това този е 500W
![]()
Благодаря за бързите отговори и съвети! Може да се трие!
на кой етаж си
?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта