Проблем с Флашка
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Проблем с Флашка
Та проблемът е следния....докато лаптопа просвирва музика от флашката, тя е извадена по невнимание което води до спиране на музиката след около 3-4 секунди и забиване на компютъра. Ресетнах компютъра и имаше проблем с аудио-то на 2рата ресване всичко ОК, обаче сега като вкарам флашката информацията е загубена - майната и, пита ме дали да я форматира давам ДА, но уви дава грешка и не може да бъде форматирана та какво правя сега ? 

- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз така си скапах мойта....изнамерих си software за съответната (Pqi) в моя случай,той си я форматира,възстанови и файловата система (тя беше прецакана и затова комп-а не искаше да я форматира) и си раобти до ден днешен.
Ако не намериш software (на мойта си вървеше с нея ама е купувана преди има 2 години) пробвай през Disk Managment-а на windows-a да се изгавриш с нея ако стане.....изтриваш и drive-a и го създаваш наново.Успех!
Ако не намериш software (на мойта си вървеше с нея ама е купувана преди има 2 години) пробвай през Disk Managment-а на windows-a да се изгавриш с нея ако стане.....изтриваш и drive-a и го създаваш наново.Успех!
- 6669
мерси за изчерпателния отговор ще опитамzfa159 написа:Аз така си скапах мойта....изнамерих си software за съответната (Pqi) в моя случай,той си я форматира,възстанови и файловата система (тя беше прецакана и затова комп-а не искаше да я форматира) и си раобти до ден днешен.

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
MuTa4eTo написа:флашката е Сони Вайо
Искаш да кажеш, че е Memory Stic карта някаква? Защото стандартните флаш драйвове са USB и независимо от марката, се пъхат в USB-то на компютъра, които на всички компютри са един модел, дори и на Apple.
Виж някой приятел, който има четец за карти, да я пробва при него, защото проблема може да е в четеца на твоя лаптоп, въпреки, че е малко вероятно.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ахааа, ясно. Според мен, ако не е в гаранция, не си струва да се занимаваш с нея - реално ще изгубиш повече пари в разходи по сервизи и шанса някой да направи нещо е минимален. Купи си един Kingston за 18-20 лева, поне са с 5 години гаранция и пей сърце. Само си пази касовата бележка и опаковката, че ги търсят при предявяване на гаранционни ремонти.
musura написа:Купи си един Kingston за 18-20 лева, поне са с 5 години гаранция и пей сърце.
5 са годините като те зарибяват да ти я продадат. Като изгори ти казват "аа няма гаранция". Най-малкото трябва да има сериен номер на гаранционната карта. "5-те" години зависят повече не от марката, а от магазина откъдето е купена.
- 6669
значи момчето я купи миналия ден и мисля че има гаранция, така че ще реагирамеmusura написа:Ахааа, ясно. Според мен, ако не е в гаранция, не си струва да се занимаваш с нея - реално ще изгубиш повече пари в разходи по сервизи и шанса някой да направи нещо е минимален. Купи си един Kingston за 18-20 лева, поне са с 5 години гаранция и пей сърце. Само си пази касовата бележка и опаковката, че ги търсят при предявяване на гаранционни ремонти.

MuTa4eTo написа:значи момчето я купи миналия ден и мисля че има гаранция, така че ще реагирамеmusura написа:Ахааа, ясно. Според мен, ако не е в гаранция, не си струва да се занимаваш с нея - реално ще изгубиш повече пари в разходи по сервизи и шанса някой да направи нещо е минимален. Купи си един Kingston за 18-20 лева, поне са с 5 години гаранция и пей сърце. Само си пази касовата бележка и опаковката, че ги търсят при предявяване на гаранционни ремонти.
Дано да стане! Успех, колега!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”