Въпрос за GSM разкодиране - решено

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Въпрос за GSM разкодиране - решено

Мнениеот marianchev » Пет 31 окт 2008 22:03

Имам едно самсунгче Е-250 на който по невнимание му сложих парола за СМС менюто и забравих паролата :lol: (не се смейте), решавам да го разкодирам и едновременно да му сложат Бг меню (понеже е от чужбина).
Телефончето си бачка стабилно по принцип.
Днес го закарах в един сервиз тука и им казвам да махнат паролата и да му сложат нашенското меню. До тук добре, оня вика ела след 2-3 часа. Ок
Отивам дават ми телефона, вкарвам сим карта включвам на СМС-ите и си влиза - добре, отивам на Бг меню- има и това добре. Питам цена - 25 :shock както и да е, платих си и доволен излязох.
Преди малко реших да поразцъкам телефона и :shock не свирят мелодии нито мп3, взе да губи обхват и ми изписва "ограничена услуга". Не мога да набирам никакви номера - набира но не звъни, пробвам от друг телефон да се набера и при положение че е включен самсунга не мога да се свържа все едно е изключен :shock
Гледам ИМЕИ кода само нули 000000000.... :shock
Бре какво са му направили на телефона тия балами.
Та се чудя сега какво да направя, лошото е че утре съм на работа и май няма да мога да се отбия при тия :evil: , пък и ония могат да ми кажат че телфона може и да е бил в неизправност и така да ме отсвирят. А не мога май вече да докажа че е работил без проблем.
Та дайте акъл как да постъпя в случая :?
А и парола така или иначе има и не мога да я сменя, просто са изключили СМС менюто а не махнали паролата

Последна промяна от marianchev на Съб 01 ное 2008 21:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 01 ное 2008 0:23

оправя се дишай спокойно и ходи пак, е250 са няколко разновидности, ма някой е бързал

Потребителски аватар
mariqna
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mariqna » Съб 01 ное 2008 13:18

Имея се маха понякога при смяна на софтуер а и от това може да губи мелодии и обхват. Просто не са си свършили работата както трябва. Ако имаш имея на телефона и някаква бележка от тях можеш да направиш много, но ако не си си взел ще трябва да си сменяш софтуера за да се оправи. По принцип разкодиране с езиков пакет в Пловдив е 1о - 15 лв на такъв телефон, а на теб са ти взели 25 :shock

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 01 ное 2008 15:44

По принцип IMEI-а го пише на кутията на тефлона!
Има логика някои клетки да го псуват щото има невалиден IMEI и за това да губи обхват :)

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Съб 01 ное 2008 16:04

Сега се прибрах от работа и след малко отивам до пишман майсторите да видим какво ще стане

едит : телефона вече работи след второто ми посещение за тяхна сметка :twisted:
:lock:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”