DJ апаратура

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
tresto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tresto » Нед 11 май 2008 20:40

groznika написа:
iGolf написа:за това и културата и ди-джеите в българия са на ниво 0,никои ама никои не си развързва кесията за професионална техника и си върти мп3 на лаптопа и мисли че е ди-джей-нищо подобно драги мои!съберете парички и преминете горния етаж!ще усетите удоволствието от микса и 4удеста които могт да се вършат!

Мммм... колега, ще ме прощаваш ама тея дето ги обаждаш са меко казано несериозни приказки ;)
Все едно да ми твърдиш, че оня с BMW 7-ма серия е по-голям шофер от другия с голф 2 87-ма :)
Не апаратурата прави DJ-я повярвай ми ;) Имам удоволствието да работя с хора които от преди 30 години са в бранша и смея да твърдя, че ще ти спретнат парти с един дек и един микрофон и то такова каквото ти с цял тир техника няма да направиш ;)

Абсолютно вярно ,знам го от опит.

dj carul
Автомобил: BMW E32 730I V8 Manual
Двигател:

Мнениеот dj carul » Нед 11 май 2008 21:36

Аз работя с плеари-Pioneer CDJ800 MK2,Denon DN-HD2500 Пулт Denon DN-X1500s,имам и едни по стари кучета(плеари)Gemini Cd240 и Numark CDN-32
Колонии...мързи ме да избтоявам 4бр 10 инчови двулентови,2бр 2х10 инча двулентови,2бр 12 инча двулентови,2бр 12 инча четирилентови
Баси-2бр 15 инча челни Eighteen sound ,4бр 15-ки рупорни със говорители Celection,и 1бр 2х18 инча JBL и 2бр 18-ки CERWIN-VEGA!
Май ми е напълно достатъчно,ама си мисля за още :lol:

Потребителски аватар
Denko_be_maina
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Denko_be_maina » Нед 11 май 2008 21:58

Каде работите тва е като да иде бармана с кафе машината

зимай 2 100-ка и една 300-ка пулт комплект си праиш в кеис ем с феидара ще се базикаш докато се научиш
слушалки някви ялови и си 6

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Нед 11 май 2008 23:06

ISRalien написа:
Това, че ти си свикнал шефовете на дискотеката, в която работиш, да купуват техника за 5-цифрени суми, а ти да използваш 10% от капацитета й НЕ означава, че знаеш как да постигнеш същия ефект с чифт CDJ-100s и behringer vmx-200, по-скоро обратното, ще се изложиш като циганин на парти.

хей,младеж,скъсал съм си задника от бачкане ,ама си събрах парите точно колкото ми трябваха и си купих "Бентли" на ди-джейската техника,защото исках и сега си имам всичко необходимо,а не ми говори че шефове купуват техника-ха ха ако чакам на шефове ще се мъча с какви ли не от рода на изброените от теб апаратури,макар че и с тях съм се справал брилиантно,ако си разбирач на автомобили ,руси мацки и т.н. това си е твое его и изобщо не ме итересува,идеята беше че ако колегата пуснал темата във форума реши да изхарчи опоменатата сума нека не избързва а поогледа както и в интернет и закупи нещо наистина потребно и добро!Благодаря

Потребителски аватар
Denko_be_maina
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Denko_be_maina » Пон 12 май 2008 0:20

Numark аматиорска марка стига сте писали глупости бе големи ДЖ сте сички и денона е аматиорска марка нали и американ аудио
и те
нали не са паиниер

а тея пълтове беринджер кво общо имат с музиката като цяло освен че за свадби и погребения стават :D

иначе и аз съм много съгласен с това че на некадърници не трябва да им се дава скъпа техника понеже не могат да и исползват капацитета
виждал съм хора работещи в елитни заведения
да пускат с 800-ки и 600-ка пулт и цяла вечер да слушам на хан крум конницата
ма така е шуробаджанащината

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Пон 12 май 2008 8:03

:076: я се сбийте :lol:

Всички ли вие, ГОЛЕМИТЕ dj с по един камион апаратура , сте ползвали pioneer като сте започвали?! И сте работили 3 години да съберете първо парички за 2 маркови плейъра и миксер. Темата се обърна на мерене на пишки във ватове :no-no

мерси на пичовете, които се опитаха да помогнат, ако имам въпроси ще ги тормозя на ЛС :lock:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 12 май 2008 8:13

rainheart написа::076: я се сбийте :lol:

Всички ли вие, ГОЛЕМИТЕ dj с по един камион апаратура , сте ползвали pioneer като сте започвали?! И сте работили 3 години да съберете първо парички за 2 маркови плейъра и миксер. Темата се обърна на мерене на пишки във ватове :no-no

мерси на пичовете, които се опитаха да помогнат, ако имам въпроси ще ги тормозя на ЛС :lock:

Наистина така стана ;)
Моя съвет е да видиш втора ръка първо, щото така или иначе като не си се занимавал много може да се прецака. Поне няма да се набуташ с много пари ако стане така ;)
Вече като се зарибиш ще започнеш да отделяш повече пари за това и лека полека ще стигнеш нивото на iGolf :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Вто 04 ное 2008 15:56

Темата е малко старичка,ама си викам айде да не пускам нова тема в продава и рекох да ъпна тая тука.Значи продавам 4 грамофона Technics SL-1200 с дози и игли.2-та грамофона са използвани вече,демек цената им е по 500лв,а другите 2 са чисто нови,демек цената им е по 1000лв.Имам и FINALSCRACH цена 500лв.Снимки и др неща на л.с.

п.п.Пуснах обявата си тук защото човек преди да си купи грамофон може да прочете някое друго мнение за ди жей апаратура в тази тема :)

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”