Искам съвет за компютри
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
restless написа:Zoran написа:MAC Pro
2x3GHz Quad-Core Intel Xenon
6GB 800MHz DDR2
wtf?!
ей те тва
http://store.apple.bg/IMC-Apple-Store/W ... 0Quad-Core
- POLOver
- Автомобил:
- Двигател:
Лелеле, кво се запукахте с тая тема от Април месец...
Да бяхте прочели за кво му трябват тия машини на човека - 3D визуализации
Това е определящото
Кви АMD кви 2гб. РАМ... Най-евтиният вариант за ефективна работа е с Intel Q6600 клокнат, минимум 4ГБ памет. 8 е по-добре.
А войната AMD vs. Intel е безсмислена... За "офис" нужди (ворд, ехел и пп) марката няма значение.
Сега да не почнете "Ама аз колкот AMDта съм продал, толкоз проблеми"... Ми да, щото в 90% от случаите се купува евтин процесор с още по-евтино дъно и захранване...
Да бяхте прочели за кво му трябват тия машини на човека - 3D визуализации

Кви АMD кви 2гб. РАМ... Най-евтиният вариант за ефективна работа е с Intel Q6600 клокнат, минимум 4ГБ памет. 8 е по-добре.
А войната AMD vs. Intel е безсмислена... За "офис" нужди (ворд, ехел и пп) марката няма значение.
Сега да не почнете "Ама аз колкот AMDта съм продал, толкоз проблеми"... Ми да, щото в 90% от случаите се купува евтин процесор с още по-евтино дъно и захранване...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Zoran написа:ей те тва
имах предвид странния обем памет. 6, а не 8, предполагам мизерниците са предрложили да добават 2х2ГБ, но не и замяна 2х1 -> 4х2 ...
А страницата просто кърти , сори за офтопа
Изклъчетилно бърз, до два пъти по-голяма производителност.
С 8-ядрената архитектура, 1600 MHz двойна независима шина и 800MHz честота на паметтар новият Mac Pro осигурява двойно по-голяма производителност на прил. пораграми.

- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
restless написа:Zoran написа:ей те тва
имах предвид странния обем памет. 6, а не 8, предполагам мизерниците са предрложили да добават 2х2ГБ, но не и замяна 2х1 -> 4х2 ...
А страницата просто кърти , сори за офтопаИзклъчетилно бърз, до два пъти по-голяма производителност.
С 8-ядрената архитектура, 1600 MHz двойна независима шина и 800MHz честота на паметтар новият Mac Pro осигурява двойно по-голяма производителност на прил. пораграми.
ми имам 3х2Гб, за толкова отпуснаха пари, иначе има 8 слота за памет

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stoi написа:Интел ! Имам магазина за PC-та и от доста време се занимавам с това. Като ми дойде клиент който държи на AMD го пращам да си вземе Pc от другаде
Ти ще умреш от глад бре...

Интел и Амд ги управлява един! Винаги ще има различия между процесорите. Това все пак е една умишлена война! Всеки процесор си е за всяка ситуация и за определена рбота... Един се справя с едно по добре от другия, а пук другия е по-добър в друго и т.нт.

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:Визоре цената за интел и амд е напълно съизмерима..и при дъната и при процесорите
C2 DUO E2200 /2.2G/1M/BOX 112.43 135.00 120.96 145.00
ATHLON64 4400 X2/AM2 69.01 83.00 74.44 89.50
CELERON 440/2.0G/800/512/BOX 75.21 90.50 80.64 97.00
в долари са цените от мост
според мен разликата е голяма..
абе остаай не ми се спори
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”