DVD player(домашен) с usb вход
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: DVD player(домашен) с usb вход
в такъв случай вземи елит - с такъв съм от две години, нямам никакви проблеми - на новите им модели дори се регулира размер на субтитрите. цените с около 60-ина лева (по памет).
-
- Автомобил:
- Двигател:
От няколко години ползвам NEO DVD-PDX77 и съм много доволен от него(почти няма диск ,който да не може да прочете), но за жалост няма изведен USB вход.Та въпроса ми е - може ли по някакъв начин да си изведа сам такъв вход, продава ли се отделно USB, така както се продава за компютрите и ако да от къде да си набавя такава платка ли кво?
Защо не пробваш с презаписваеми дискове 1,20-1,30 е парчето? Това е още по евтин вариант.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами да ,този вариант практикувам по принцип, но е доста досадно и отнемашто време всеки път да записваш дискове да си играеш Неро-то и т.н. - друго си е през USB.
Аз си мисля да си сменя в скоро време видеокартата на компа с такава с TV out, защото сегашната няма изход към телевизора и така да си реша проблема, ама знам ли....щеше ми се ,ако е възможно да го упгрейдна това DVD за да стане изцяло желязно ,пък така и детето няма да ми пипа компа за да си гледа анимацийки
Аз си мисля да си сменя в скоро време видеокартата на компа с такава с TV out, защото сегашната няма изход към телевизора и така да си реша проблема, ама знам ли....щеше ми се ,ако е възможно да го упгрейдна това DVD за да стане изцяло желязно ,пък така и детето няма да ми пипа компа за да си гледа анимацийки

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
В момента в Метро има промоция на един много компактен модел на Елит с USB за под 50лв /имам го в магазина и си работи/ така че не виждам смисъл да пробваш да присаждаш USB не твоето да не говорим че едва ли е технически възможно !
Има една програмка изключително лека даже не се инсталира. Просто поставяш файловете в папаката и си готов за 5-6 мин(време за записване на диска).
Последна промяна от velinsl на Нед 19 юли 2009 17:29, променено общо 1 път.
внимавай някои плейъри имат УСБ вход, ама от УСБ могат да плейват само аудио и снимки, а филми не могат - тва са некви мизерни маркетингови трикове, дето ги правят само някои още по-мизерни компанийки като Самсунг, Нео, Мео и разни други боклуци
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера си взех този Елит от Метро за 60лв. Много ми хареса като дизайн,черен,семпъл и малък. Модела се води 4000-Pro subtitle, като има богато меню за субтитрите. Изгледани вече няколко филма от семейството никакви оплаквания, освен че са като дете с близалка
Аз съм доволен от плеърчето засега...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”