Ipod 30gb Black - въпроси
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ipod 30gb Black - въпроси
Някой ако има Ipod... Нека да помогне... туко що ми докараха 1 ама аз не мога да го ползвам... защото не мога да си кача нищо на него ... гледах в чичо гугъл ама нито 1 програма не ми качва снимки или музика а ми показва само от айпода.... искам да си кача 2 папки с музика и тях да ги слушам... как да го направя ? идея ? или какъв софтуер
- alleksander
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ipod 30gb Black - въпроси
Значи, колега, за да качваш каквото и да е на iPod, ти трябва програмата iTunes. Тя е безплатна, и е най-добре да си я изтеглиш направо от тук - http://www.apple.com/itunes/download/
Като си инсталираш програмата я разгледай, мисля че ще се ориентираш. Принципа е следния - правиш някакъв албум/папка в iTunes, и там просто завлачваш избраните парчета от компа. Когато направиш всички албуми и качиш всички песни, снимки и филми, които искаш да качиш, трябва да влезнеш в менюто за контрол на самия iPod - има такъв бутон в iTunes, так пише името на твоя iPod , цъкаш на този бутон, след което синхронизираш данните от iTunes и тези от iPod-a и си готов
ПС: изобщо не е толкова сложно, изтегли си програмката и ще я разучиш.
Като си инсталираш програмата я разгледай, мисля че ще се ориентираш. Принципа е следния - правиш някакъв албум/папка в iTunes, и там просто завлачваш избраните парчета от компа. Когато направиш всички албуми и качиш всички песни, снимки и филми, които искаш да качиш, трябва да влезнеш в менюто за контрол на самия iPod - има такъв бутон в iTunes, так пише името на твоя iPod , цъкаш на този бутон, след което синхронизираш данните от iTunes и тези от iPod-a и си готов

ПС: изобщо не е толкова сложно, изтегли си програмката и ще я разучиш.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”