Windows 7 ????

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Re: Windows 7 ????

Мнениеот lou » Вто 03 ное 2009 20:50

Ludia написа:абе излезе проблем.... counter strike 1.6 ми лаги страшно много... на соурс няма грижи, но на 1.6 не се играе :( много моля за съдействие от компетентните органи :)

Колега според мен ти е от CS-a :) или от определен сървар където играеш

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 04 ное 2009 9:26

не е нито от цс клиента, нито от сървъра ;) от уиндоуса е. сега обмислям да пусна виртуална машина с ХР от която да играя...

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Сря 04 ное 2009 19:39

Ludia написа:не е нито от цс клиента, нито от сървъра ;) от уиндоуса е. сега обмислям да пусна виртуална машина с ХР от която да играя...

Колега вече съм на 7-ца и сега ще пробвам как ми върви CS-a :)
P.S Върви както трябва но проблема ми е 1 немога да пиша в конзолата :) все едно няма клавиатура :screwy

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 05 ное 2009 11:45

lou написа:
Ludia написа:не е нито от цс клиента, нито от сървъра ;) от уиндоуса е. сега обмислям да пусна виртуална машина с ХР от която да играя...

Колега вече съм на 7-ца и сега ще пробвам как ми върви CS-a :)
P.S Върви както трябва но проблема ми е 1 немога да пиша в конзолата :) все едно няма клавиатура :screwy

мда, и аз имам проблем с конзолата. Но все пак се пише. При всяка буква се затваря обаче... Минах на 32-битова да видя кка е. Има малко подобрение, но не играх достатъчно време за да преценя. Иначе във чуждоезичните форуми, никъде няма fix за ЦС 1.6 и 64 битова 7-ца. Нещо самата игра не я понася, според Valve. За това били пуснали соурса... :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”