Плюсове минуси и т.н
Преди 1-2 седмици излезна при мен, блазни ме че е Дебиан Линукс базиран телефон и за човек който в свободното си време пише за КДЕ проекта е чудесна алтернатива на Ай-Фон, защото може да се костюмизира до неузнаваемост. Това плюсовете. Минусите които ми идват на акъла са липсата на голям брой апликации, също така сравнително малкото запазено памет за апликации - 2гб от общо 32гб в телефона. Но като цяло имам чувството, че това е най-доброто на пазара, някой ако има по-дълбоки коментари и мнения ще се радвам да прочета.
Мнения за N900(Nokia?)
- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
Re: Мнения за N900(Nokia?)
Аммм и аз го чакам да дойде само в българия, за сега ми се струва най-доброто предложение на пазара
а според мен проблема с апликациите ще може да се прехвърлят и в другата памет предполгам 

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Scotty написа:Аммм и аз го чакам да дойде само в българия, за сега ми се струва най-доброто предложение на пазараа според мен проблема с апликациите ще може да се прехвърлят и в другата памет предполгам
Хей, здравей Скоти, благодаря за мнението ти.
При мен го пуснаха някъде преди седмица или две, но търсенето е толкова голямо, че нюегг забавя поръчки, а на официалния сайт.........
http://store.nokia.com/webapp/wcs/store ... 10000367_Y
оставам без коментар,
но поне намалиха цените, и 570 долара не звучат толкова убийствено както 650
да се надяваме, че скоро ще стане авейлъбъл за всички нас.
Едно време като работих за Нокиа, участвах в един проект за първата версия N770 
Добра машинка, че и телефон са му сложили най-накрая.. време беше
Ако имаш нужда от някаква по-специална техническа информация като рефлаш, девелъпмънт и т.н. свиркай

Добра машинка, че и телефон са му сложили най-накрая.. време беше

Ако имаш нужда от някаква по-специална техническа информация като рефлаш, девелъпмънт и т.н. свиркай

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”