ITV partner vs Bulsatcom - Помогнете да реша !
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Re: ITV partner vs Bulsatcom - Помогнете да реша !
Aз съм от 2 години на Булсатком, правих такова сравнение и тогава и сега, единственното преимущество на итв е немските канали, които аз искам да гледам. Ако те не са ти нужни, вземай булсатком, можеш да се убедиш и ако се разходиш по блоковете и видиш кое е преобладаващото
Успех

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Булсат, ИТВ, все тая. Гледам 4-5 канала, мачовете, Планета и това е. Аз като се включвах обърнах внимание на следното: в офиса на Булсатком в квартала работят много готини мацки, които винаги се усмихват и те канят да поседнеш до тях до като плащаш. А в касата на ITV бачка един брядасъл чичо. Аз избрах Булсатком.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
idiotchooo написа:Aз съм от 2 години на Булсатком, правих такова сравнение и тогава и сега, единственното преимущество на итв е немските канали, които аз искам да гледам. Ако те не са ти нужни, вземай булсатком, можеш да се убедиш и ако се разходиш по блоковете и видиш кое е преобладаващотоУспех
Да, аз също подходих чрез сравнение. Везните клонят към Булсатком

Благодаря за изказаните мнения, колеги.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
rosy написа: Аз като се включвах обърнах внимание на следното: в офиса на Булсатком в квартала работят много готини мацки, които винаги се усмихват и те канят да поседнеш до тях до като плащаш. А в касата на ITV бачка един брядасъл чичо. Аз избрах Булсатком.
хахахахахаха, малееее, това сигурно ми е първия спам, ама така не се бях смял отдавна

Сега по темата, сетих се, че и офисите на булсатком са доста повече и имат клиентите по-голяма свобода къде да плащат. Успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си разчитам на кабелни все още. Тия чинии където и да съм гледал нито е било качествено, нито постоянно. Говорим от частни домове до хотели и резиденции. На нито едно място с чиния не беше както трябва. И става въпрос за всякакви чинии и применици. Не само на тия два оператора.
Не че и кабелните не са на чинии ама все пак... 

- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
black` написа:Аз си разчитам на кабелни все още. Тия чинии където и да съм гледал нито е било качествено, нито постоянно. Говорим от частни домове до хотели и резиденции. На нито едно място с чиния не беше както трябва. И става въпрос за всякакви чинии и применици. Не само на тия два оператора.![]()
Не че и кабелните не са на чинии ама все пак...
за качество тука може да поспориме,тия кабеарки до кога мислиш ,че ще дянат като се има в предвид,че всеки ден някой някъде става абонат на булсат или Итв.
А постоянството единсвено зависи от метеорологичните(сняг,дъжд,гъста магла) условия който важат навсякъде и се влияе всеки
- anton76
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък съм доволен от ИТВ. и то доста досега не ми е прекъсала нито веднъж.Все пак р въпрос на настоика .
-
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ABF 1996
- Контакти:
Изчакайте ако при вас все още не е пусната телевизията на М-Тел. Без чинии, входен сигнал от кабела за интернет. Шерваш си и гледаш филми и др. от компютъра (който ти е в мрежа през рутер с ТВ-то) и най- вече: безплатен HD-приемник, дори и два да са (пък може би и повече). Аз специално чакам за тях..
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От мтел нищо хубаво няма да видиш 

Аз съм към Булсатком, 2 приемника...
като вали силно, прекъсва, яко...
имам и изложение и всичко...
иначе доволен като цяло...
като вали силно, прекъсва, яко...
имам и изложение и всичко...
иначе доволен като цяло...

-
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ABF 1996
- Контакти:
Защо AmW? Пробвал си им телевизията? Досега лошо не съм чул, само незнам за картината по време на сняг например..
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нямах предвид телевизията.
Просто не очаквам да получа нормално обслужване от тази фирма...
Достатъчно нерви съм имал с тях.
М/у другото аз съм доволен от обхвата на Булсат.
Преди имахме проблеми при дъжд и като цъфнеха дърветата (има две големи дървета на пътя на чинията), но с малко подигане на чинията се оправи и сега дори и при големи дъждове не трепва обхвата.
п.п. Чинията е малко по голяма от стандартната защото съм малко по далече и ъгъла не беше от най подходящите.
Просто не очаквам да получа нормално обслужване от тази фирма...
Достатъчно нерви съм имал с тях.
М/у другото аз съм доволен от обхвата на Булсат.
Преди имахме проблеми при дъжд и като цъфнеха дърветата (има две големи дървета на пътя на чинията), но с малко подигане на чинията се оправи и сега дори и при големи дъждове не трепва обхвата.
п.п. Чинията е малко по голяма от стандартната защото съм малко по далече и ъгъла не беше от най подходящите.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”