Как да увелича нет скоростта?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Как да увелича нет скоростта?

Мнениеот rosy » Пон 14 дек 2009 13:09

Взех си едно мини лаптопче и една дата карта за Интернет от Глобул. Първо да кажа, че за сега съм много доволен. 24 кинта ми е абонамента за глобулския интернет, неограничен на трафик. Плюсове: имам интернет в цяла България. А и специално на Глобул 3G мрежата им е най-добра. Минуси: за 24 лв нета ми е неограничен, но с условието че за 2500 МБ трафик ми е на висока скорост и като мина 2500 МБ скоростта ми пада до 17 КБ/с. Хубавото в цялата ситуация, е че повече от 24 лв на месец не се плаща дори и при преминаване на лимита на високата скорост. А и това ми е поддържаш нет, взех го с идеята просто да го имам където и да отида. Тествах и ограничената скорост от 17 КБ/с, отварят си се страниците е верно по-бавничко. Но и не е супер дразнещо. Като ползвам операта с включена функция турбо като че ли по-бързо се отварят.
Та въпроса ми е какво друго мога да използвам, за да ми е по-бърз нета :roll: Да речем някоя програмка за бавни мрежи или там каквото е удачно? Приемам идеии.
Благодаря :P

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Как да увелича нет скоростта?

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пон 14 дек 2009 13:54

rosy написа:Взех си едно мини лаптопче и една дата карта за Интернет от Глобул. Първо да кажа, че за сега съм много доволен. 24 кинта ми е абонамента за глобулския интернет, неограничен на трафик. Плюсове: имам интернет в цяла България. А и специално на Глобул 3G мрежата им е най-добра. Минуси: за 24 лв нета ми е неограничен, но с условието че за 2500 МБ трафик ми е на висока скорост и като мина 2500 МБ скоростта ми пада до 17 КБ/с. Хубавото в цялата ситуация, е че повече от 24 лв на месец не се плаща дори и при преминаване на лимита на високата скорост. А и това ми е поддържаш нет, взех го с идеята просто да го имам където и да отида. Тествах и ограничената скорост от 17 КБ/с, отварят си се страниците е верно по-бавничко. Но и не е супер дразнещо. Като ползвам операта с включена функция турбо като че ли по-бързо се отварят.
Та въпроса ми е какво друго мога да използвам, за да ми е по-бърз нета :roll: Да речем някоя програмка за бавни мрежи или там каквото е удачно? Приемам идеии.
Благодаря :P

прокси сървър

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 14 дек 2009 14:28

vw_golf_4_tdi написа:прокси сървър

:063: :063: :063:
Поредното ти грамотно и добре обосновано мнение :applause: :applause: :applause:
Я обясни как точно ще му помогне?

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 14 дек 2009 14:38

нищо неможеш да направиш ;)

didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didko » Пон 14 дек 2009 16:47

DragoGT написа:нищо неможеш да направиш ;)

:да: :да: :да:

В същност може - да смениш тарифния план

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 15 дек 2009 9:34

Или дилъра :wink:

Потребителски аватар
rosy