Компютърен проблем отново
- T.Spark
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Компютърен проблем отново
Намери драйвари за този модел видео карта (за ATI). Би трябвало на страницата на производителя да има. Сложи ги и виж дали ще сече пак екрана.
ми то драйвърите са forceware за нвидиа ( http://zamunda.net/browse.php?search=fo ... incldead=1) i catalyst za ati (мисля че, щото никога не съм имал ати) ( http://zamunda.net/browse.php?search=ca ... incldead=1 ), a последната версия си дърпаш и в зависимост виста ли си си го инсталираш, за кво ти е да знаеш каква ти е картата?
защо давате тъпи съвети да си гледа картата каква е като разглобява
и да изтриеш папките влизаш с F8 сейф мод, ако не може и е само черен екран има debug mode - триеш и си свиркаш после
защо давате тъпи съвети да си гледа картата каква е като разглобява
и да изтриеш папките влизаш с F8 сейф мод, ако не може и е само черен екран има debug mode - триеш и си свиркаш после
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
hooligans написа::bowdown![]()
![]()
само че има един проблем ...
показва че е ATI Radeon X1600/1650 Series (RV535)
а аз съм убеден , че е geforce![]()
![]()
Ето тук трявба да има драйвер за твоята карта. Можех и линк към него да ти пратя ама никъде не видях какъв Win си сложил.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
vwfena написа:hooligans написа::bowdown![]()
![]()
само че има един проблем ...
показва че е ATI Radeon X1600/1650 Series (RV535)
а аз съм убеден , че е geforce![]()
![]()
Ето тук трявба да има драйвер за твоята карта. Можех и линк към него да ти пратя ама никъде не видях какъв Win си сложил.
благодаря , като се върна от бачкане ще го пробвам

иначе windows xp professional
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Да не отварям нова тема, та :
Имам 3 дяла на лаптопа - C, D, E.
В C има инсталиран и работещ winxp . Мога ли да инсталирам друга ОС в случая уиндоус 7 на една от другите дялове D или Е, тоест мога де, въпроса е дали ще ме пита след рестарт коя ОС да зарежда всеки път или няма да има такава опция и ще си зарежда по default ?
Имам 3 дяла на лаптопа - C, D, E.
В C има инсталиран и работещ winxp . Мога ли да инсталирам друга ОС в случая уиндоус 7 на една от другите дялове D или Е, тоест мога де, въпроса е дали ще ме пита след рестарт коя ОС да зарежда всеки път или няма да има такава опция и ще си зарежда по default ?
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Ще те пита. Ако не те пита, можем да го накараме да те пита с 1-2 реда в едно .ini файлче. Спокойно.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
theraven написа:Ще те пита. Ако не те пита, можем да го накараме да те пита с 1-2 реда в едно .ini файлче. Спокойно.
Точно 7-цата не се влияе от това ini файлче, ама карай да върви, важното е, че ще пита, ако колегата не прецака нещо при инсталацията

- marianchev
Днес правих упражнение със 7-цата, но го инсталирах в лаптоп без друга ОС, хареса ми и искам да я кача и при мен.
Притесняваше ме да не увредя нещо по ХП че аз си знам как съм търсил драйвери
Със седмицата на новия лаптоп всичко си тръгна от раз без никакви допълнителни драйвери.
Благодаря ви
Притесняваше ме да не увредя нещо по ХП че аз си знам как съм търсил драйвери

Със седмицата на новия лаптоп всичко си тръгна от раз без никакви допълнителни драйвери.
Благодаря ви

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Добре е да провериш на сайта на производителя на лаптопа все пак за допълнителен софтуер за твоя модел, понеже предполагам, че сега някои неща не му работят както трябва - примерно комбинациите Fn+ фукнционален клавиш с които се управляват яркост, контраст, и т.н. екстрички 

- marianchev
musura написа:Добре е да провериш на сайта на производителя на лаптопа все пак за допълнителен софтуер за твоя модел, понеже предполагам, че сега някои неща не му работят както трябва - примерно комбинациите Fn+ фукнционален клавиш с които се управляват яркост, контраст, и т.н. екстрички
Всъщност и клавишите в комбинация с Fn даже работят. И безжичния тръгна сам, камерата, звук...абе доволен съм.
Утре слагам и на моята машинка

За сайта и техен си софтуер- да, улеснява се ползването на някои неща

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
musura написа:theraven написа:Ще те пита. Ако не те пита, можем да го накараме да те пита с 1-2 реда в едно .ini файлче. Спокойно.
Точно 7-цата не се влияе от това ini файлче, ама карай да върви, важното е, че ще пита, ако колегата не прецака нещо при инсталацията
Току що проверих, прав си, говорил съм наизуст

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”