Е това е гадното, че преебават хората с договорите и няма откачане.
Незнам до колко е законово, условията които предлагат, които и да е, Виваком, м-тел, чез, и ... да са насочени едностранно т.е. от монополиста към клиента.
Да нямаш почти никакви права а само задължения ?!
Не е лошо някой правист да ни информира има ли начини да се предпазваме от такива обвързващи договори.
Аз ползвам интернет на бтк и не съм доволен от скоростта но уви, няма отърване!

Vivacom ми ,,отровиха" живота!!!
- Stefanoz
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Vivacom ми ,,отровиха" живота!!!
От нова година съм на Виваком Хоум,ами кво да кажа,много съм доволен,минах заради минутите с Гърция. Страшно бърз интернет,отваря за секунда страниците,ползвам и лаптоп.Техниците казаха,че кабела е нов и няма да имам никакъв проблем с нета.Не ме бърка че съм на договор,бях на кабелен интернет-голяма боза,а вечер след 20ч и в събота и неделя зарежда по 5-6мин една страница...Не правя реклама на Виваком,просто засега те ме устройват идеално
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Преди беха БТК
Бях на тях
живеех във Варна
идвах си на месеца по 2 пъти
и доиде сметка
2500 лв за нет
наще незнаят как да пуснат компа даже
е още ги дължа
ама странно защо след разговор в офиса им
не ме търсят
а им обясних
че даже с плана и със скоростта която е по договор , няма как да направя 2500лв
спрях го
и следващия месец 500 лв
да закръглят
Бях на тях
живеех във Варна
идвах си на месеца по 2 пъти
и доиде сметка
2500 лв за нет
наще незнаят как да пуснат компа даже
е още ги дължа
ама странно защо след разговор в офиса им
не ме търсят
а им обясних
че даже с плана и със скоростта която е по договор , няма как да направя 2500лв
спрях го
и следващия месец 500 лв
да закръглят

И в Сливен има един такъв убит доставчик Кейбълтел ли бяха кви бяха. 20лв за нет два дена. За една седмица всеки ден разговори и 5-6 пъти убеждения в офиса им ,че те не са виновни, 4 от които за един ден. Едва ли не ме изкараха виновен, че съм си дал парите.
Най-интересното беше, че съм платил нета си предварително, баща ми и той е платил предварително(водят се на едно име двата адреса, за използване на промоции за дългогодишни клиенти, но...), т.е. платени са две такси за един адрес и то за един-единствен месец.
Смених оператора и чудо - за същите пари 3 пъти по-голяма скорост, а вече и на половин цена.
Най-интересното беше, че съм платил нета си предварително, баща ми и той е платил предварително(водят се на едно име двата адреса, за използване на промоции за дългогодишни клиенти, но...), т.е. платени са две такси за един адрес и то за един-единствен месец.
Смених оператора и чудо - за същите пари 3 пъти по-голяма скорост, а вече и на половин цена.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”