Знам паролата и юзера за достъп до рутера

mely написа:БТК смениха рутера с някъкав PIRELLI и оттогава не работи VPN /малка мрежичка да може да работим от къщи/.Та знае ли някой какви настройки да му направя на този
Знам паролата и юзера за достъп до рутера![]()
![]()
vw_golf_4_tdi написа:mely написа:БТК смениха рутера с някъкав PIRELLI и оттогава не работи VPN /малка мрежичка да може да работим от къщи/.Та знае ли някой какви настройки да му направя на този
![]()
vpn-pass-trough или nat на протокол gre (protocol 47)
mely написа:vw_golf_4_tdi написа:mely написа:БТК смениха рутера с някъкав PIRELLI и оттогава не работи VPN /малка мрежичка да може да работим от къщи/.Та знае ли някой какви настройки да му направя на този
![]()
vpn-pass-trough или nat на протокол gre (protocol 47)
чакай де я малко по като за![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
обясни
KingoftheROAD написа:ами колега, ще трябва да ако има готова настройка в менютата на рутера за точно този протокол да я активираш, ако няма такава, ще трябва да пренасочиш портове от публичното IP, към вътрешното IP на съответния комп, който искаш да се вързва във VPN-а. Това става с виртуал сървъра - Port Forwarding или нещо такова.
Ето списъкна портовете и протоколите.
KingoftheROAD написа:нямам претенции да съм абсолютно прав, все някъде ще го има грамотно обяснено как се прави , и четене му е майката.![]()
В краен случай може да пробва и във DMZ зоната, или да пренасочи поредица от портове. няма начин да няма начин....
KingoftheROAD написа:Колега, би ли споделил точно как се оправи?та да знаем и ние де
все пак се мъчихме да помагаме
mely написа:KingoftheROAD написа:Колега, би ли споделил точно как се оправи?та да знаем и ние де
все пак се мъчихме да помагаме
Ми звъннах да ми преносочат/че по лесно/портовете към вътрешно IP и те така.Реално на мен ми трябва 1723
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта