Не иска да се рестартира Уиндос 7.

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Не иска да се рестартира Уиндос 7.

Мнениеот slavi ivanov slavov » Пет 30 юли 2010 20:37

Та колеги сложихме този уиндос 7 от една година. Всичко беше наред до преди една седмица,сутрин при самото пускане изписва на черен екран на англииски "стартираи уиндоса нормално" или стартираи уиндоса ( сьс лан нещо си) поне така го прочитам и на двете натискам и неше да трьгне и неще :( . Веднага го закарах на маистор четири дена седя при него компа накрая ми звьнна и каза да го взема бил готов, сменил му бил захранването и му преинсталирал наново уиндоса . Цената която платих беше 28 лева. Аз го помькнах доволен кьм вкьщи и наистина всичко добре до тази вечер, пусками го опаа пак сьщата работа.Викам сега пак да му го карам, тои за четири дни не можа да го направи явно не му е в компетенцията,Иначе като трьгне на десетина пьти един пьт вьрви без проблеми до момента в които не го изключиш на ново. Вьв нас лапетиите летят ниско долу по земята, ходят бутат навсякаде,пипат кадето не им е работата и не мога да разбера те ли бутнаха нещо или компа си утиде.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: Не иска да се рестартира Уиндос 7.

Мнениеот bobocamaro » Съб 31 юли 2010 0:24

Колега за да получаваш сутрин този черен екран,означава че вечерта виндовса не е изключен с мишката(като хората)а е изскубан тока на компа по друг начин.Aко при рестарт те връща пак в тоя екран аз клоня към хард диск :roll:И това не е изобщо проблем на захранване,да си искаш парите обратно :banghead: Ако някой модератор има желание нека премести темата ТУК

Потребителски аватар
antonco
Автомобил: Golf 2
Двигател: RP

Re: Не иска да се рестартира Уиндос 7.

Мнениеот antonco » Съб 31 юли 2010 8:08

щом след преинстала няма разлика и аз клоня към Хард-а :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”