Не иска да се рестартира Уиндос 7.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не иска да се рестартира Уиндос 7.
Та колеги сложихме този уиндос 7 от една година. Всичко беше наред до преди една седмица,сутрин при самото пускане изписва на черен екран на англииски "стартираи уиндоса нормално" или стартираи уиндоса ( сьс лан нещо си) поне така го прочитам и на двете натискам и неше да трьгне и неще
. Веднага го закарах на маистор четири дена седя при него компа накрая ми звьнна и каза да го взема бил готов, сменил му бил захранването и му преинсталирал наново уиндоса . Цената която платих беше 28 лева. Аз го помькнах доволен кьм вкьщи и наистина всичко добре до тази вечер, пусками го опаа пак сьщата работа.Викам сега пак да му го карам, тои за четири дни не можа да го направи явно не му е в компетенцията,Иначе като трьгне на десетина пьти един пьт вьрви без проблеми до момента в които не го изключиш на ново. Вьв нас лапетиите летят ниско долу по земята, ходят бутат навсякаде,пипат кадето не им е работата и не мога да разбера те ли бутнаха нещо или компа си утиде.

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Не иска да се рестартира Уиндос 7.
Колега за да получаваш сутрин този черен екран,означава че вечерта виндовса не е изключен с мишката(като хората)а е изскубан тока на компа по друг начин.Aко при рестарт те връща пак в тоя екран аз клоня към хард диск
И това не е изобщо проблем на захранване,да си искаш парите обратно
Ако някой модератор има желание нека премести темата ТУК

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”