syjalqwam nqmam kirilica
Hvanah nqkakva infekciq-Kato dam desen buton na nqkoj fail i zapo4va uj da instalira antivirusnata mi -Symantek,v edin moment kazva 4e nqma nujniqt disk.
Ako re6a da si izteglq nqkoq antivirusna ili da skaniram onlain,pri tyrsene na saitove koito sydyrjat dumi kato-antivirusna,online scanner,i t.n -direktno mi dava 4e nqmam dostyp do tozi syrvar.
Novi procesi koito vijdam sa- msiexec.exe,Explorer.exe,crypserv.exe,Dk.bak
Ve4e mi zatri celiqt dekstop,ostana mi samo tapeta,ta programite gi otvarqm prez Task menajera.
Nqkoi sre6tal li e podoben problem ,ima li lek bez preinstal.
Вирус в компютъра
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Re: Virus v komputara-molq za pomost!
Сеща се.Изтегли от замундата malwarebytes portable тя не иска инсталация...и действай бързо.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: Вирус в компютъра
Ето за това говори колегата сваляй инсталирай упдейтвай и сканирай, ако не ти даде да я инсталираш влизаш под сейв мод, но там няма да можеш да ъпдейтнеш, но не е проблем тъй като е последна версия и една ли има много нови неща да се ъпдейтват, сканирай.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
restless написа:http://www.freedrweb.com/cureit/?lng=ru
Не работи!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Слагаш диска и преинсталираш уиндоуса, така проблема се решава далеч по - бързо според мен!
- gogul
- Автомобил:
- Двигател: 1989
- Контакти:
vwfena написа:Ето за това говори колегата сваляй инсталирай упдейтвай и сканирай, ако не ти даде да я инсталираш влизаш под сейв мод, но там няма да можеш да ъпдейтнеш, но не е проблем тъй като е последна версия и една ли има много нови неща да се ъпдейтват, сканирай.
A kato vlqza pod Safe mode,izlizat mnogoto redove i sled tova napravo zarejda Win,nqkyde ne6to izpuskam ,kak da instalna?
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Като тръгне да зарежда компа натискаш F8 и излизат няколко възможности избираш сейф мод, а не сейф мод енд нетурк, зарежда малко като дос и след това си става като нормален windows и там вече инсталираш като обикновенна програма и пускаш да сканираш.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”