Проблем с рутер и интернет
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Проблем с рутер и интернет
Даде колеги,аз преди влизах точно с този линк 192.168.0.1 и името и паролата не съм ги сменял те са си същите..
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
същото ми го направи и един TP Link и се оправи след ресет на бутона във включено положение за петнайсетина секунди иначе също не можеше да се влезе в него по никакъв начин !
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
така днес се престраших направих запис с помощта на Одата -мерси баце- на данните и ъпгрейдвах фърмуера с последния от сайта на ти пи линк от дата 4 август 2010 година
всичко мина точно, подкарах нета и след 3 часа отново заби
изключих го, охлади се и го включих-сега работи добре...
или забива, или му е горещо, или вече не знам какво...повдигнат е въздуп му вляя отвсякъде...какво да го правя-освен през джама
или забива, или му е горещо, или вече не знам какво...повдигнат е въздуп му вляя отвсякъде...какво да го правя-освен през джама

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Тоя рутер не бих си е@@л душата и нервите с него, май по-добре друг. 

-
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
Pichaga написа:така днес се престраших направих запис с помощта на Одата -мерси баце- на данните и ъпгрейдвах фърмуера с последния от сайта на ти пи линк от дата 4 август 2010 година
Ти пробва ли го вертикално поставен дали ще забива. При вертикално положение не ми е прегрявал и в най-големите жеги и не е като да не е натоварен - има закачени 5 компютъра за него(3 безжично и 2 жично). Поне 10 такива съм купил и монтирал на познати, проблеми подобни на описаните от теб при вертикален монтаж няма.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Контакти:
ще пробвам да го закача и вертикално днес
и ще пиша
и ще пиша
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Контакти:
такааа
пиша
откак застудя рутера си бачка перфектно, просто забравих че има такъв
явно проблема е бил от високите температури в стаята
пу пу да не му е уроки
пиша
откак застудя рутера си бачка перфектно, просто забравих че има такъв
явно проблема е бил от високите температури в стаята
пу пу да не му е уроки
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
понеже се каня да ъпгрейдна на ТП Линк 1043-той дали има проблеми с температурата та да не се наложи да му давам парацетамоллл 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
направи го с официалния ъпдейт.
Работи чудесно
Работи чудесно
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,
преди седмица си купих рутер TP Link WR841 N. Момчето, което работи към интернет доставчика ми дойде и направи настройките на рутера, но имам огромен проблем, защото когато кабела на интернета е забоден директно към лаптопа скороста е много добра, а когато забода кабела на рутера и след това от рутера забода кабел към лаптопа скороста пада толкова много че една страница я отваря 2-3 минути. Същото е положението и с безжичната връзка към другия лаптоп. Момчето, което направи настройките каза, че не знае от къде идва проблема и щял да чете по форумите. Аз също от 3-4 дни се ровя, но не намирам нищо писано по моя проблем.Връзката е PPOe. И ако имате разрешение на проблема ми, моля описвайте с повече подробности как да го оправя, защото не съм много навътре в нещата. Така че, моля ви помагайте.
преди седмица си купих рутер TP Link WR841 N. Момчето, което работи към интернет доставчика ми дойде и направи настройките на рутера, но имам огромен проблем, защото когато кабела на интернета е забоден директно към лаптопа скороста е много добра, а когато забода кабела на рутера и след това от рутера забода кабел към лаптопа скороста пада толкова много че една страница я отваря 2-3 минути. Същото е положението и с безжичната връзка към другия лаптоп. Момчето, което направи настройките каза, че не знае от къде идва проблема и щял да чете по форумите. Аз също от 3-4 дни се ровя, но не намирам нищо писано по моя проблем.Връзката е PPOe. И ако имате разрешение на проблема ми, моля описвайте с повече подробности как да го оправя, защото не съм много навътре в нещата. Така че, моля ви помагайте.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”