Мнението Ви за PS3 ?
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Re: Мнението Ви за PS3 ?
Има и много други заглавия които не се предлагат за PC: Little big planet, Rezistance fall of man 1 и 2, Motorstorm и страшно много други заглавия, просто не ги играя и не ги знам. Иначе с жената си разцъкваме на парцалените кукли яко, много и се кефим, даже чух че ще излиза втора версия. 

-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Въпроса не е в количеството, а в качеството. Там ПС-то е на светлинни години напред... 

за мен лично е супер неудобно да се играе каквото и да е различно от фифа или нещо с коли. имах ексбокс 360 и се пробвах на кол оф дюти някакъв, изтраях 20 минути с адски мъки и спрях. пробвах гта4, по-става ама да се прицелиш в някой без ауто ейм е ужас, поиграх 2 дена и събрах всичко в кашона и го продадох
сега не съм и помислял за нещо такова...
на компютър, въпреки че не съм играл отдавна, си е друго. ще сваля мафия 2 да поцъкам ама на лаптоп е гадно а настолния ми е голяма барака

на компютър, въпреки че не съм играл отдавна, си е друго. ще сваля мафия 2 да поцъкам ама на лаптоп е гадно а настолния ми е голяма барака

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Че не може ли да си купиш USB мишка и клавиатура и да играеш игрите с тях?
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
bnick написа:Въпроса не е в количеството, а в качеството. Там ПС-то е на светлинни години напред...
Ти май не си играл на PS3 и специално игри с FULL HD резолюция? Ако имаш предвид качество на изображението и звука, може да поспорим и то доста. Иначе въпроса е в двете, конзолата си е за игри, компютъра за работа. А и за шутърите винаги може да се включи външна клавиатура или мишка. Но честно казано с джойстика се свиква и то доста бързо, ако си по добър може и SIXAXIS да си вкючиш

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Напълно прав е bnick.
Днес гледах Гран Туризмо 5 на PS3.
Извинявам се, но на PC такава графика имаше още с NFS Underground... а и преди това.
Такива игри за компютри не се правят от над 5 години вече.
Разберете едно... за да може дадена конзола да изкара n-години на пазара, тя поставя ограничения, които не могат да бъдат преминати със следващите заглавия. Т.е. на практика 1-2-3-4 поколения от дадена игра ползват една и съща основа и не могат да получат някакви особени подобрения.
Днес гледах Гран Туризмо 5 на PS3.
Извинявам се, но на PC такава графика имаше още с NFS Underground... а и преди това.
Такива игри за компютри не се правят от над 5 години вече.

Разберете едно... за да може дадена конзола да изкара n-години на пазара, тя поставя ограничения, които не могат да бъдат преминати със следващите заглавия. Т.е. на практика 1-2-3-4 поколения от дадена игра ползват една и съща основа и не могат да получат някакви особени подобрения.

-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Skruji написа:bnick написа:Въпроса не е в количеството, а в качеството. Там ПС-то е на светлинни години напред...
Ти май не си играл на PS3 и специално игри с FULL HD резолюция? Ако имаш предвид качество на изображението и звука, може да поспорим и то доста. Иначе въпроса е в двете, конзолата си е за игри, компютъра за работа. А и за шутърите винаги може да се включи външна клавиатура или мишка. Но честно казано с джойстика се свиква и то доста бързо, ако си по добър може и SIXAXIS да си вкючиш
Напротив, вече споделих мнението си за NFS Shift за PC и PS3. Има го по-назад в темата.

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
bnick написа:...
Напротив, вече споделих мнението си за NFS Shift за PC и PS3. Има го по-назад в темата.
NFS Shift на конзола трябва да се изписва без "f"

Разликата е ОГРОМНА...

theultimate написа:Че не може ли да си купиш USB мишка и клавиатура и да играеш игрите с тях?
за клавиатура може, но мишка не може
Да гледаш DVD е най-дребното което може тази конзола.
- Можеш да гледаш изтеглените на компютъра филми. Били те DivX или каквото и да е...
- Горното може да стане както през Wireless така и през 1Gigabit мрежа
- По-горното става много лесно, не са ти нужни хакерски умения. Само ти трябва един софтуер.
- Най-горното поддържа БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ
- Безплатна игра онлайн
- Вграден wireless модул. (На xbox трябва да си го платиш)
Абе конзолата е много яка. Не ти препоръчвам да и слагаш чипове защото не съм сигурен но може би ще ти попречи на онлайн играта. А тя е много яка... особено Call of Duty Modern Warefare 2. Ако не беше гаджето досега да съм пуснал корени в дивана.
А и да не забравя, без Full HD телевизор няма да усетиш кефа.
- Можеш да гледаш изтеглените на компютъра филми. Били те DivX или каквото и да е...
- Горното може да стане както през Wireless така и през 1Gigabit мрежа
- По-горното става много лесно, не са ти нужни хакерски умения. Само ти трябва един софтуер.
- Най-горното поддържа БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ
- Безплатна игра онлайн
- Вграден wireless модул. (На xbox трябва да си го платиш)
Абе конзолата е много яка. Не ти препоръчвам да и слагаш чипове защото не съм сигурен но може би ще ти попречи на онлайн играта. А тя е много яка... особено Call of Duty Modern Warefare 2. Ако не беше гаджето досега да съм пуснал корени в дивана.
А и да не забравя, без Full HD телевизор няма да усетиш кефа.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”