фейсбук алгоритъм за показване на приятели дето уж познаваме

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
assd
Автомобил:
Двигател:

Re: фейсбук алгоритъм за показване на приятели дето уж познаваме

Мнениеот assd » Нед 14 ное 2010 20:42

е не е уникално просто, но по замисъл и функционалност си е елементарно :lol: сега какви са им далаверите вътре за рекламите, и другите неща и приложения не знам :Mr Green Fun

иначе има ли хляб във тия фейсбук приложения, гледам много се търсят такив апрограмисти в последно време?

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 15 ное 2010 20:35

Ми 500 милиона аудитория.. И като почнеш да пишеш разни viral канали нещата си идват с времето :)

Потребителски аватар
ethero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ethero » Пон 29 ное 2010 15:39

Аз тъй дълго се чудих как е възможно човек свързан с работата ми да ми се предлага от ФБ за приятел, при условие че нямаме никаква връзка, общи приятели, училища и т.н. Единственото общо между нас е че сме си написали по 2 мейла. Седях и се чудих как е възможно при условие че не съм давал достъп до мейла ми на ФБ и тогава ми светна... той е дал достъп до своя Gmail...

Както и да е, въпросът е там че само името да си лепнеш в интернет, и всеки с достатъчно желание може да те профилира, издири и т.н. По-опасно е интернет пространството отколкото хората си мислят..

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Вто 30 ное 2010 22:16

ethero написа: ...Както и да е, въпросът е там че само името да си лепнеш в интернет, и всеки с достатъчно желание може да те профилира, издири и т.н. По-опасно е интернет пространството отколкото хората си мислят...

Аз и затова не се регвам там, четох някъде, че някакъв работодател, не му трябвала единна боза данни, всички кандидати за работата си излизали със снимки и профили, адреси, и тн от факбука. :не: А както се вижда и от твоя случай, колкото и да се пазиш сам, може някой друг да те изпорти. Така, че не всичко е това което изглежда. :012:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”