didko написа:С ясното съзнание че събуждам темата от зимен сън, мисля да попитам колегата: Какво стана с жалбата има ли резултат. За голямо съжаление и аз съм в почти същата ситуация.
Съжалявам,чак сега видях, че е писано по темата.Резултатът от жалбата беше никакъв-получих отговор в смисъл "Германос се явява представител на Глобул(въпреки устните твърдения на управителя) и договорът ви не е за продажба от разстояние,съответно не може да бъде прекратен като такъв".Тактично премълчаха обвинението ми в нелоялна търговска практика,от което си направих извода, че по него трябва да се разправям директно с Германос.Някъде по това време обаче баща ми каза"абе зарежи ги,нека си купуват свещи с тия пари"...и се отказах...за мой срам-нямам друго оправдание

Miki написа:В същия магазин по същия начин са излъгали и майка ми. Подозирам, че и човека е същия, мръсника заслужава един як кютек![]()
![]()
НЕ ХОДЕТЕ в Германос, по-големи мизерници от тия няма.
Може и да е същия мазен п..ал,а може и да е друг-кадрите са сходни в повечето офиси на всички оператори...но все пак Германос заеха трайно специално място в сърцето ми