Глобул и Германос-сключен договор-въпрос

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Глобул и Германос-сключен договор-въпрос

Мнениеот icoico » Пет 31 дек 2010 10:52

didko написа:С ясното съзнание че събуждам темата от зимен сън, мисля да попитам колегата: Какво стана с жалбата има ли резултат. За голямо съжаление и аз съм в почти същата ситуация.

Съжалявам,чак сега видях, че е писано по темата.Резултатът от жалбата беше никакъв-получих отговор в смисъл "Германос се явява представител на Глобул(въпреки устните твърдения на управителя) и договорът ви не е за продажба от разстояние,съответно не може да бъде прекратен като такъв".Тактично премълчаха обвинението ми в нелоялна търговска практика,от което си направих извода, че по него трябва да се разправям директно с Германос.Някъде по това време обаче баща ми каза"абе зарежи ги,нека си купуват свещи с тия пари"...и се отказах...за мой срам-нямам друго оправдание :oops: Та ако още не си изпуснал сроковете и ти се занимава с тия мошеници за измама-само иск към съответния продавач/управител-по тоя пункт Глобул са си измили ръцете.

Miki написа:В същия магазин по същия начин са излъгали и майка ми. Подозирам, че и човека е същия, мръсника заслужава един як кютек :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2
НЕ ХОДЕТЕ в Германос, по-големи мизерници от тия няма. :не:

Може и да е същия мазен п..ал,а може и да е друг-кадрите са сходни в повечето офиси на всички оператори...но все пак Германос заеха трайно специално място в сърцето ми :twisted: ,когато реша да се прибирам в България с ей-такива спомени си лекувам носталгията mhihi

Потребителски аватар
jorostamenov
Автомобил: golf 3
Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c

Мнениеот jorostamenov » Пет 31 дек 2010 11:08

Ама требе да си много любезен ве колега, со кротце, со благо и малко кютек

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Пет 31 дек 2010 11:16

itiswhatitis написа:Понякога трябва дори да се попълни и запис на заповед, което е наистина изключително важен документ!!!

По какъв повод го пробутват?

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 01 яну 2011 11:21

Един написа:
itiswhatitis написа:Понякога трябва дори да се попълни и запис на заповед, което е наистина изключително важен документ!!!

По какъв повод го пробутват?

При телефон на лизинг обикновено се подписва такава в смисъл че телефона си е техен докато не го изплатиш и ако спреш вноските ще си го искат :wink: А колкото до предлагането на всякакви "фантастични" промоции при всяко влизане в представителство на Глобул/Мтел /ако не е от редовните където ме познават/ вече имам готова фраза за да не ги напсувам " Колега работил съм в системата не се хаби с тия глупости всичките са ми ясни..." :mrgreen: Човек не може вече една сметка да си плати без да се опитат да му продадат поне един телефон с 2 год договор да ги е...а в смотаняците !

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”