Избор на настолен компютър - помощ...

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Re: Избор на настолен компютър - помощ...

Мнениеот vwfena » Чет 03 фев 2011 21:02

Имам не марков компютър сглобен в далечната 2002 година в Мост компютър в момента още работи и нищо не му е сменяно. Според мен важното е какви компоненти ще подбереш за компютъра.Не ме разбирай че отхвърлям марковите. scare

Потребителски аватар
lub0o
Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
Двигател:

Мнениеот lub0o » Чет 03 фев 2011 21:12

живота на един компютър зависи от голяма степен и от собственика,тва е като при колите :D
ако го оставиш вътре паяци даси плетат мрежи,лятото да се пържат платките-кутия без винтелатори-няма да изкара много

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Пет 04 фев 2011 14:24

vwfena написа:Имам не марков компютър сглобен в далечната 2002 година в Мост компютър в момента още работи и нищо не му е сменяно. Според мен важното е какви компоненти ще подбереш за компютъра.Не ме разбирай че отхвърлям марковите. scare

Запали му свещ... mhihi

Шегувам се, но обикновено не изкарват толкова жълтурковците. Особено разните Асуси, Асроци, Гигабайти и т.н... mhihi

Единственият недостатък на марковата техника е цената. И мисля няма нужда да се спори по този въпрос. ;)

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 04 фев 2011 15:39

escrime написа:
vwfena написа:Имам не марков компютър сглобен в далечната 2002 година в Мост компютър в момента още работи и нищо не му е сменяно. Според мен важното е какви компоненти ще подбереш за компютъра.Не ме разбирай че отхвърлям марковите. scare

Запали му свещ... mhihi

Шегувам се, но обикновено не изкарват толкова жълтурковците. Особено разните Асуси, Асроци, Гигабайти и т.н... mhihi

Единственият недостатък на марковата техника е цената. И мисля няма нужда да се спори по този въпрос. ;)

Ми тогава да си вземе такъв http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/13278_na/13278_na.pdf mhihi mhihi mhihi

Сега сериозно - Преди година поради финансови причнини на племенника взехме Multirama Starter (това им беше най-смотаната конфигурация тогава)като ни смениха само видеото с по-мощно при покупката. Вече работи 1 година без спирка и не се оплаква, а качеството на нещата в Стемо е аналогично.

На всякъде вече да купиш готова конфигурация излиза доста по-евтино отколкото да вземеш частите и да го сглобиш сам. А какво има в кутията - на фактурата пишеше "мот а мот" за всеки компонент марка и модел като дават възможност да се варира с компоненти без да се оскъпява много.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”