Избор на настолен компютър - помощ...
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: Избор на настолен компютър - помощ...
Имам не марков компютър сглобен в далечната 2002 година в Мост компютър в момента още работи и нищо не му е сменяно. Според мен важното е какви компоненти ще подбереш за компютъра.Не ме разбирай че отхвърлям марковите. 

- lub0o
- Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
- Двигател:
живота на един компютър зависи от голяма степен и от собственика,тва е като при колите
ако го оставиш вътре паяци даси плетат мрежи,лятото да се пържат платките-кутия без винтелатори-няма да изкара много

ако го оставиш вътре паяци даси плетат мрежи,лятото да се пържат платките-кутия без винтелатори-няма да изкара много
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
vwfena написа:Имам не марков компютър сглобен в далечната 2002 година в Мост компютър в момента още работи и нищо не му е сменяно. Според мен важното е какви компоненти ще подбереш за компютъра.Не ме разбирай че отхвърлям марковите.
Запали му свещ...

Шегувам се, но обикновено не изкарват толкова жълтурковците. Особено разните Асуси, Асроци, Гигабайти и т.н...

Единственият недостатък на марковата техника е цената. И мисля няма нужда да се спори по този въпрос.

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
escrime написа:vwfena написа:Имам не марков компютър сглобен в далечната 2002 година в Мост компютър в момента още работи и нищо не му е сменяно. Според мен важното е какви компоненти ще подбереш за компютъра.Не ме разбирай че отхвърлям марковите.
Запали му свещ...![]()
Шегувам се, но обикновено не изкарват толкова жълтурковците. Особено разните Асуси, Асроци, Гигабайти и т.н...![]()
Единственият недостатък на марковата техника е цената. И мисля няма нужда да се спори по този въпрос.
Ми тогава да си вземе такъв http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/13278_na/13278_na.pdf

Сега сериозно - Преди година поради финансови причнини на племенника взехме Multirama Starter (това им беше най-смотаната конфигурация тогава)като ни смениха само видеото с по-мощно при покупката. Вече работи 1 година без спирка и не се оплаква, а качеството на нещата в Стемо е аналогично.
На всякъде вече да купиш готова конфигурация излиза доста по-евтино отколкото да вземеш частите и да го сглобиш сам. А какво има в кутията - на фактурата пишеше "мот а мот" за всеки компонент марка и модел като дават възможност да се варира с компоненти без да се оскъпява много.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”