Проблеми с интернет и рестарт

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
porko
Автомобил: VW POLO
Двигател: AAU 1994

Проблеми с интернет и рестарт

Мнениеот porko » Нед 06 фев 2011 0:00

Здравейте на всички.Имам два проблема,за които искам да попитам.
Първият е,че ми се загубва интернета както си работя.Дава ми грешка 678.Изгасям компа,вадя захранващия кабел за две секунди,включвам го и пускам компа.Вече имам интернет и така до следващото спиране и пак същата процедура.От какво може да е възникнал проблема?Мрежовата карта е сменена заради него.С новата отначало беше добре,но сега вече е същото.Няма определен интервал между изключванията.
Вторият проблем е,че като включа телефона в свързващия кабел компа се рестартира.Мислех,че е от Sony Ericsson PC Suite и го затрих.Изтеглих нова версия,но и с нея прави същата магария.С блутута няма проблем,но скоростта е друга.Предполагам,че е от телефона,но ако някой е имал същия проблем нека потвърди.Благодаря предварително за инфото.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: Проблеми с интернет и рестарт

Мнениеот bobocamaro » Нед 06 фев 2011 0:07

Ако Windows e XP може би това ще помогне http://www.systemdisc.com/error-678 . За проблема с телефона: по-скоро има някакъв хардуерен дефект в порта на апарата. Такa умира PC ако се претовари захр. шина на USB входа. С всички портове на PC ли се случва това?

Потребителски аватар
porko
Автомобил: VW POLO
Двигател: AAU 1994

Re: Проблеми с интернет и рестарт

Мнениеот porko » Нед 06 фев 2011 12:32

Да.Случва се с всички USB портове.Значи проблема е в телефона,защото ако стои само кабела включен не прави нищо,а включа ли телефона се рестартира.Независимо дали е стартиран PC SUITE.Доколкото разбрах в линка става въпрос за случаи,в които не може да се свърже с интернет.При мен,обаче се свързва,имам нет и когато си реши се изключва.Процедурата е разкачане на захранването и старт отново.И пак имам докато реши да се изключи.Дяволска работа.Може и в кабела на нета да е проблема,ама за целта трябва да ги викам да го проверяват.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”