Spybot Search & Destroy
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Spybot Search & Destroy
Понеже нямам анивирусна програма един приятел ми прати програма, която убива само червеи, защото те били по-опасни от вирусите-така ми каза той.Инсталирах си програмата, но като я пуснах да сканира не ми намери червеи, ами някакви шпиони, които ме следят от разни линкове.Не знам дали е точно така, но ако някой знае повече неща за тази програма, моля да каже за какво точно служи и дали наистина унищожава куртовете. 

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Re: Spybot Search & Destroy
Програмката е хубава. Аз я ползвам и съм доволен,но мисля,че не е зле да ти инсталира и антивирусна програма.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако искаш на първо време да се провериш, без инсталиране на АВ програма препоръчвам ти http://www.freedrweb.com/download+cureit/
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Като стана дума за антивурсни,аз на моя нямам антивирусна от много време и до ся нито един вирус не съм хванал при положение че наясякъде си тикам носа по нета.Намирам ги за ненужен софтуер.За повече от 6-7 години от както имам комп и нет съм се натъквал много рядко на вируси и те винаги са били безвредни за системата ми.Не знам ква е тая истерия около тея вируси.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Аз имам чувството че всички нативирусни са един голям вирус.
Преди ползвах AVG безплатна версия и винаги като проверя за вирус ми излизаше троянски кон, ама винаги.Откакто ми смениха уиндоуса не съм си слагал антивирусна да ми бави компа само.А колега neon тая програмка Spybot за какво точно сложи
Наистина ли това което намеря след сканирането са червеи 

- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Не са червеи. Spybot отстранява шпионските програмки (spyware), които събират информация за теб - от това колко пъти натискаш бутона enter например до това, в кои сайтове влизаш. Обикновено не са кой знае колко сериозни - например такива програмки се използват, за да се види кой сайт се посещава - с цел реклама. Естествено е възможно и да са по-кофти - да ти взимат лични данни и др. Каквито и да са едно е сигурно - забавят ти компютъра.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Спайбота е калпав и не хваща нови и всички бацили - решение :
Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware. Има и фри версии има си и платени.
Локализират това , което Спайбота пропуска.
Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware. Има и фри версии има си и платени.
Локализират това , което Спайбота пропуска.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Имах такава но не беше кракната и доста време стоя само да ми показва информативно има ли нещо или няма.След доста време щях да я махам но си седнах на ината и реших да и намеря лек и след доста търсене намерих и заработи с изключение на една грешка дето ми даваше периодично.Иначе като я гледам уж върши работа но все пак я махнах.В интерес на истината изключването и е бавно и се едно изключваш системата за ядрена отбрана 

- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
fox_vt написа:Имах такава но не беше кракната
Тя е безплатна бе брат.. Какво си краквал ти?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”