Проблем с D-Link 300
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с D-Link 300
Искам да възстановя Dlink-300 рутера на фабричните настройки. Компактдискът, които дойдe с рутера стартира в началото на съветника. Бих искал да започне всичко със създаването на настройки, потребителска парола и нов SSID. В съобщенията за грешки се посочва, че трябва да се преконфигурира използването на оригиналната парола, която са променени толкова много пъти от възстановяване. Всички предложения, ще бъдат много оценени. Благодаря.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Re: Проблем с D-Link 300
Отзад на рутера има копче за ресет-натисниэго с химикал или нещо остро и задръж 10 сек както е включен рутера
P.s абе вие сериозно ли се регистрирате в автофорум да питате такива неща в гугъл като напишеш d-link 300 reset излзат Около 11 700 000 резултата ама айде...
D-Link Router reset
Step 1 Locate the reset pinhole on the back of the unit.
Step 2 With the unit powered on, press and hold the Reset button.
Step 3 Hold the Reset button for about 10 seconds.
Step 4 Release the Reset button.
Step 5 The unit will reboot. Allow 20-30 seconds before reconnecting.
Step 6 The device is now at factory defaults.
Note: Do not recycle power during the reset procedure. The default user name for most D-Link devices is admin and the password is left blank.
When it says hold for about 10 seconds, don't hold for more than ten seconds or the procedure will likely fail, if ten seconds doesn't work try 5 seconds.
User: admin
Password: нищо не пишеш
P.s абе вие сериозно ли се регистрирате в автофорум да питате такива неща в гугъл като напишеш d-link 300 reset излзат Около 11 700 000 резултата ама айде...
D-Link Router reset
Step 1 Locate the reset pinhole on the back of the unit.
Step 2 With the unit powered on, press and hold the Reset button.
Step 3 Hold the Reset button for about 10 seconds.
Step 4 Release the Reset button.
Step 5 The unit will reboot. Allow 20-30 seconds before reconnecting.
Step 6 The device is now at factory defaults.
Note: Do not recycle power during the reset procedure. The default user name for most D-Link devices is admin and the password is left blank.
When it says hold for about 10 seconds, don't hold for more than ten seconds or the procedure will likely fail, if ten seconds doesn't work try 5 seconds.
User: admin
Password: нищо не пишеш
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с D-Link 300
Благодаря за информацията, но това което ти ми казваш мога и сам да го прочета в Гоогле.Интересува ме как да върна първоначалното състояние на SSID-а,чрез CD-то. Искам да изтрия цялата предишна информация,но не мога да възстановя съвсем от начало настройките защото ми дава този надпис:PC Ethernet cable is not properly connected.Please check the cable connection and make sure the AP is powered on...
И не ми позволява да извърша инсталацията.
П.С. Благодаря за бързата реакция и бързият отговор, но в случаят не ми казваш нищо ново, с което да ми помогнеш...
И не ми позволява да извърша инсталацията.
П.С. Благодаря за бързата реакция и бързият отговор, но в случаят не ми казваш нищо ново, с което да ми помогнеш...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”