Автоматично подновяване на договора с Мтел - законно ли е??

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
ivdims
Автомобил:
Двигател:

Re: Автоматично подновяване на договора с Мтел - законно ли е??

Мнениеот ivdims » Пет 28 яну 2011 15:19

Тия от М тел са най големите пендели не сте ли го осъзнали бе хора бягайте от там, хубаво няма да видите никога там казвам го от личен опит, пък и пазара го показва че те са най-големите кожудери.

Потребителски аватар
garsona
Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
Двигател: ATJ F18B2

Мнениеот garsona » Пет 28 яну 2011 15:22

Stivi написа:А какво им пречи ако клиента иска да му сложат клауза в договора че не се подновява автоматично без неговото изрично желание а просто остават същите условия докато той не поиска промяна ?? А те карат да дебнеш като лешояд заветния един месец преди изтичането му да ходиш да им се молиш да ти го прекратят,това за мен е гавра с клиента затова и ще се откажа от услугите им въпреки че ползвам този номер от поне 10 години !

Добре де знаеш че сме в БГ за кво са чудиш изобщо , никой няма да си мръдне пръста специално за тебе и да се променят клаузи в договори и тем подобни ! За всичко тр да се молиш клента в бг е едно голямо нищо !

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 28 яну 2011 15:32

Затова и ще духат супата ! Дето се вика един доволен клиент може да доведе още 5-6,но един недоволен може да откаже 50-60 :beat_butt2

Потребителски аватар
garsona

Мнениеот garsona » Пет 28 яну 2011 17:38

Винаги има някой друг заблуден , те от такива правят мангите scare

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 28 яну 2011 17:59

garsona написа:Винаги има някой друг заблуден , те от такива правят мангите scare

Да е заблуден заблиден, колко да е заблуден! По това утношение бодали няма като едно време! Не казвам че всички сме тирикати, то си личи от Летяща чиния че сме роби, ма точно М-ТЕЛ няма кой да излъжат с тия мизерни тарифи! Хората седят при тях, шот повечето са в Бизнес групи, и няма как да изкарат номерата си от тях, иначе досега с 200 щяха да бягат!
Ако не си търси човек правата винаги ще го тъпчат и подритват!

Потребителски аватар
garsona

Мнениеот garsona » Пет 28 яну 2011 18:05

В БГ специално , преноса на номера е Мисия Невъзможна , операторите правят всичко за да задържат абонатите си ако ще и по-най подлия и гаден начин да стане това (Особено МТЕЛ и БИРА-КОМ ) .

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Пет 28 яну 2011 20:47

Днес подадох въпросното заявление, известие или както е правилно, поисках да ми дадат документ, но служителката ми каза че няма такова нещо, иска ми личната карта уж въведе нещо в компютъра и това беше. Каза ми че през оставащия месец трябва да си платя дължимите суми и всичко щяло да приключи. Опита се да ми предложи някакви нови яки тарифи, но любезно и казах че не искам да имам нищо общо с тях повече mhihi Да видим как ще свърши тоя филм. А за преместването на номера на бизнес клиенти скоро дочух че една силна фирма от моя град прехвърлила 250 карти към глобул запазвайки номерата именно заради мизериите на Мтел. Когато всичко приключи мога да им кажа само :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
addrak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот addrak » Пет 28 яну 2011 21:01

Колега всички са маскари -въртят сучат, а офертите на всичките са еднакви.Клиента винаги е прецакан това е основната цел на нашите оператори

Bai_Simo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bai_Simo » Вто 01 фев 2011 15:33

Аз пък си прехвърлих номера от вивател на мтел на домашния и вива са мноооого злв в това отношения. Въртяха ме, мотаха ме...Мтел са си класа просто! Това е все едно да сравняваш VW с Дачия!

Georgi_G
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Georgi_G » Сря 16 фев 2011 15:40

Мнооооого съм доволен, Прехвърлих си и втория номер, заличих си и примите на мое име и приключих с одисеята "Ментел-страница от моя живот".

Не е препоръка, просто исках да се похваля!

п.с. Грешка, не успях да си прехвърля втория номер, от Мтел намериха причина да не го пуснат, без каквито и да е обяснения, само със забележка, че процедурата не е изпълнена правилно(същата, която правих преди 4 седмици и тогава мина без проблеми), убиха ми два часа, при което реших, че е по-добре да известя контактите, че го сменям. Просто минах отново през техен офис, платих си неустойките и приключих тотално.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”