Та ако някой има рег. там, да прати едно лично на админа, с молба да ме активира, или поне да му види номера на icq и да ми го каже за да го потърся. Мерси!
..ако ще му пишете лично, юзера за който искам да активира е "signboard"
Благодаря!
pit написа:Е честито на теб колега, аз от тогава немога да се регистрирам, не става и това е.
pit написа:При опит за вход, ми казва че не е активиран акаунта ми. Натискам препрати активиращ мейл, въвеждам името и мейла си, и ми изписва "активиращ мейл е изпратен на посочения адрес" Обаче така вече два пъти и не получавам нищо.
Най-накрая се сетиха да изкарат линк за връзка с администратор, преди ако исках да им пиша, при опит да се свържа, ми казваше че не съм регистриран и немога да пиша, по този повод и пуснах темата, някой който има рег. там да попита... та сега има изведен линк и пращаш псимо какъв е проблема, или мейл беше даден, не помня, та писах им преди време и пак нямам отговор. На всичко отгоре, онзи ден пробвах да вляза и обърках паролата 4 пъти, а има ограничение за 5. и Днес, пробвам пак, и вече пише че ще влизам само с КАПЧА, а аз по принцип изобщо немога да вляза
![]()
Та това е положението, не съм пробвал да се регистрирам пак, искам с това име което съм ползвал и преди, не искам друго и затова държа да ми го активират, но нестава, явно имам вечен бан или анатема
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 60 госта