искам да знам има ли други със случай като този и какво мога да предприема,то верно че няма избор за друг оператор ама чак пък така да ме цакат няма да стане
автоматично меню(текуща сметка) виваком
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
автоматично меню(текуща сметка) виваком
имам проблем с автоматичното меню на виваком,а проблема е че на 15 всеки месец се засича фактурата ,така и този месец но не нулираха текущата сума а продължи да се натрупва върху говорените пари от миналия месец ,демек вместо да платя ххх пари и да изчистят текущото потребление те засичат сумата пишат дължите хгхх лева и имате текуща сума парите от предния месец ,звънях на 123 и от там една пръдла разправя "това не е възможно"след малко псувни тя каза че не било се актуализирало затова,е да ама и бащата е на тая посрана компания абонат и неговата се засича на 1ви всеки месец ,той от тогава си има текуща сума прехвърлила се от стария месец и си се трупат парите върху старите
искам да знам има ли други със случай като този и какво мога да предприема,то верно че няма избор за друг оператор ама чак пък така да ме цакат няма да стане

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: автоматично меню(текуща сметка) виваком
Е ходи им на гости в някой магазин де...
Нещо не разбирам как те цакат ?
Просто не е нулирана сметката, сумата накрая е една и съща.
Просто не е нулирана сметката, сумата накрая е една и съща.
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
ще ходя то е ясно
,
пример:януари месец съм говорил 25лв фактурата е 35лв за месец февруари засичат от 15включително на 16.02 сутринта (без да съм говорил)имам за плащане 35лв и текуща сметка 25лв
има развитие: по телефона пак си побъбрихме
и днес към 17.01часа оправиха текущата сметка на 0.00лв до момента. 
пример:януари месец съм говорил 25лв фактурата е 35лв за месец февруари засичат от 15включително на 16.02 сутринта (без да съм говорил)имам за плащане 35лв и текуща сметка 25лв

има развитие: по телефона пак си побъбрихме

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”