Мнение за Sony Ericsson Elm
Re: Мнение за Sony Ericsson Elm
Чудя се вече направо, ще взема да изчакам някоя по добра оферта. Имам време до декември, когато така или ще трябва да се набълбукам пак с 2 г. договор, та поне един телефон да си взема!
- danifire333
- Автомобил:
- Двигател:
А към него получили комплект за кола като за GPS и дай си мнението харесвалити ? 

Имаш предвид стойка ли? Ако да, перфектна е. Слагаш я на стъклото, завърташ една джуджавка и тя залепва на стъклото с такава сила, че ако не я завъртиш на обратно може да свалиш стъклото. Иначе не е удобна за ежедневно ползване, т.е. телефона влиза плътно в стойката, но трудно се вкарва и вади. Но като цяло е доста стабилно направена и лесно се залепва за стъклото!
- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Честито! Сега да те питам относно GPS-а дали си бачка без да се свързва към нета (демек работи ли за без пари)?
Благодаря! Има и функция да се свързва през нета за по бързо позициониране, но или не бачка нещо в БГ, или аз не мога да я схвана! Но ако е изключена, ГПС си е напълно безплатен, дори и 10 мин. да се свързва, то който мисли да пътува ще го пусне малко по рано да намери сателити. Сложил съм му и Гармин, и като за телефон, и за човек на който му трябва навигация има няма веднъж месечно върши добра работа!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам такъв телефон и съм много доволен от него! Има всичко, всичко тръгва и всичко е безплатно, освен навигацията! НАвигацията е на WISEPILOT и според мен няма по точна навигация от нея много съм доволен!! По- добра е с пъти повече от GARMIN!!! Уверявам ви, защото използвам навигация! Сама си се ъбгрейдва, всички улици ги има, дори и в най- затънтеното село!!! ПРи шофиране независимо какъв трафик е повече от 1 метър няма разлика от местонахождението ви и в навигацията!!! НАправо е супер!!! Но не е на български, а на английски и гласъ не казва улиците, а само примерно след 100 метра завийте надясно!!! Като си купите такъв телефон и има първоначално един период от време, който ви е безплатна, на мен лично ми беше безплатна около 3 месеца! После влизате в сайта на СониЕриксон и срещу 120 евро ви е свободна завинаги, но си заслужава!!! Само не инсталирайте руските версии какви беха там НАВИМАП или нещо подобно, работи ама е пълен боклук!!! ТА така WISEPILOT е според мен най- добрата навигация!!! А иначе единствения недостатък на телефончето е че не прави хубави снимки по тъмно, нищо че е 5 мегапиксела!! И това е първия модел на СониЕроксон, кото е с микро SD карта, а не с М2 което е добре, защото SD картите са много по-евтини! Телефончето е страхотно няма да съжелявате!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”