Значи колеги вчера се опитах да деинсталирам една програма през контрол панела add/remove ама ми даваше грешка в липсващ файл. Опитах от папката на програмата ама пак същото,гледам файла, който уж липсва, си е там. И се ядосах и я изтрих после изтрих папката в старт менюто, и се опитах да я кача отново но при инсталирането ми казва, че има предишна версия на програмата, и е нужно да я деинсталирам Какво да направя сега ?
Програмата ти е била "trial version" , в Старт менют има едно "Run" влизаш там и за стартиране изписваш "Regedit" мисля беше , и ще ти излязат всички такива неизтриваеми файлове.Избираш всички с името на програмата и би трябвало да стане.
Супер странна работа търсачката на регистрита всеки път като влизам ми показва различни неща :O Един път пиша името на програмата не излиза нищо излизам влизам пиша и излиза :O След триене на 100000 регистъра зе та тръгна
Опитай с ccleaner да почистиш от непотребни файлове, после почисти регистри и трябва да ти даде да инсталираш.Относно файла може да е повреден нещо да го има, но да не може да го прочете
На колегата му трябва точно програма за почистване от неупотребявани файлове и почистване на регистрите, защото той е изтрил всичко, но е останал някакъв файл или някакъв регистър.