Нетбук и външен монитор - проблемче

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
vannkkata
Автомобил: Passat 1996
Двигател: 1Z

Нетбук и външен монитор - проблемче

Мнениеот vannkkata » Нед 27 фев 2011 22:14

Машинката е Packard bell модел неясен. Преди седмица му включих външен монитор за да проверя дали работи монитора. Монитора си бачка, другото PC за което бе предназначен монитора след малка интервенция по захранването си запали и всичко е 6. Но вчера малко ме изненадаха с едно скрийншотче с някакво катинарче :shock което се появявало при стартиране на каквото и да е, и съответно дразни. Въпросното катинарче се появява от свързването на външния монитор насам. Понеже не ми се бият 300 км само за това, ако някой е имал такъв проблем и го е решил, да сподели как :oops: . Ето го и въпросното шотче
untitled.JPG

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Re: Нетбук и външен монитор - проблемче

Мнениеот slimmer » Пон 28 фев 2011 9:36

Това да няма нещо общо с NumLock? Fn+нещо от сорта на бутон за изключване на NumLock-а трябва да помогне ако е от това. Това съобщенийце обикновено (поне така съм виждал) го показват лаптопи, които нямат друга индикация за NumLock. Тия програми, които вървят с някои лаптопи понякога обичат да се правят на интересни... Успех по-натам!

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 28 фев 2011 13:12

Точно num lock требе да е.

Потребителски аватар
vannkkata
Автомобил: Passat 1996
Двигател: 1Z

Мнениеот vannkkata » Пет 04 мар 2011 7:14

Това е било явно. След натискане на разни комбинации свързани с Num Lock картинката е изчезнала. Благодаря на всички :beer

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”