Факс по интернет

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Факс по интернет

Мнениеот kris11 » Чет 10 мар 2011 19:39

mely написа:Съжалявам за тона, но как колегата pit ме разбра и написа предложение точно такова каквото търся.kris11 също ми отправи предложение/за което благодаря/.
Трябва ли да се обяснявам,защо нямам стационарен телефон,защо не си прекарам такъв,защо искам да печеля без да влагам,защо не ходя до пощата /тук ще ти отговоря...няма как да ходя да чакам нещо което в рамките на 3 месеца трябва да изпратят когато те решат/ и на подобни предложения.
Смятам че бях повече от конкретен "Факс по интернет" и ще помоля ако някой пише да е конкретен.

ОФФ забр. да кажа , че пари няма да искам . имам 60 часа от Виваком безплатни.Едва се вмествам в 8-10 часа :cry:
Имам 2 машинарии Canon 4150 и 4690Pl бъркоч 4 в 1

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Чет 10 мар 2011 21:00

kris11 написа:
mely написа:Съжалявам за тона, но как колегата pit ме разбра и написа предложение точно такова каквото търся.kris11 също ми отправи предложение/за което благодаря/.
Трябва ли да се обяснявам,защо нямам стационарен телефон,защо не си прекарам такъв,защо искам да печеля без да влагам,защо не ходя до пощата /тук ще ти отговоря...няма как да ходя да чакам нещо което в рамките на 3 месеца трябва да изпратят когато те решат/ и на подобни предложения.
Смятам че бях повече от конкретен "Факс по интернет" и ще помоля ако някой пише да е конкретен.

ОФФ забр. да кажа , че пари няма да искам . имам 60 часа от Виваком безплатни.Едва се вмествам в 8-10 часа :cry:
Имам 2 машинарии Canon 4150 и 4690Pl бъркоч 4 в 1

Още веднъж ти благодаря.
Факс имам, служебен който е включен 24/7 .Проблема е че не спя на работното си място :mrgreen: Приятели с факсове бол/надявам се намерих още един :drunk /.Но се налага да се реагира мигновенно.Плащането не е проблем/винаги си плащам -ВСИЧКО/.
Работата ми е свързана с компютър.Използвам и мобилен интернет поради тази причина.Затова ми е по -удобно на компа.

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pit » Чет 10 мар 2011 21:22

mely, аз ползвах факс на пощата на mail.bg :-)
Да, мейл.бг предлагаха факс номер, но незнам защо ето вчера проверих в пощата си няма го като опция вече.. преди имаше, моят беше 048 187 189 237, получавах факсове изпратени на този номер като прикачени файлове. Може да се поинтересуваш дали предлагат още?
А иначе, по темата, но пак платено, "Цена с ДДС, PC-Telephone Registration 83.00 лева (за 1 копие) :

http://www.softkeybg.com/catalog/progra ... D=1308#buy

PC-Telephone

PC-Telephone превръща компютъра в интернет телефон, ISDN телефон, факс, телефонен секретар, гласова поща и др. Позволява програмиране, пренасочване, прехвърляне, изчакване, запис на обаждане и аудио конференция.

С PC-Telephone можете да говорите безплатно от компютър до компютър и евтино от компютър до обикновен телефон/факс.

PC-Telephone използва както звукови карти така и USB телефони.

Изображение

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 11 мар 2011 19:41

[quote="pit"] А иначе, по темата, но пак платено, "Цена с ДДС, PC-Telephone Registration 83.00 лева (за 1 копие) :

http://www.softkeybg.com/catalog/progra ... D=1308#buy
PC-Telephone.....
To хубаво , ама когато изпратиш факс -изписва ли ти номера, че държавните допотопни динозаври държат на това , дата, час . те са все още в края на 19 век, началото на 20 век .
След 10 тина години може да минат в 21 век надявам се.
Вчера в АВ 1 почти баба кълва с 1 пръст по клавиатурата поне 30-40 мин за да приеме ГФО. Цъкне на клавиш за буквата и се звери 2 мин в монитора дали буквата е вярно :mrgreen:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”