Windows 7 - 32 битов или 64?
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Re: Windows 7 - 32 битов или 64?
Аз съм с почти същия лаптоп (само че Intel-ски) и нямам никакви проблеми с 64 бит Win7, а и на сайта на Acer наистина има драйвери за този модел само за 64 бит.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
escrime написа:Я, колеги, ако обичате, дайте някакъв списък с програми, които не са тръгнали на х64 операционна система.![]()
За драйвери не питам...![]()
Логиката ти трябва да е само една -> капацитет ram: 4 GB => х64.
Всичко друго е ала-бала, дрън-дрън.
Списъкът с неща, които са проблемни на х64, би бил толкова нищожен, че по-скоро ще говорим за специализиран софтуер, който няма поддръжка. Че дори и такива софтуери вървят на Win7 х64, защото той има и виртуализация и 32-битова среда.
П.П.: Аз ще имам 4GB рам и ще виждам 3.25, щото нямам нужда от останалото... ДОООООБРЕ!![]()
П.П.2: От над 3 години ползвам само х64 Windows на машината ми с 2GB рам и още не съм попаднал на нещо, което не върви...
П.П.3: Колеги, не се заяждам с никого.

Точно за това питах.
На 64-битов win съм от октомври, рамта си я запълвам като стой па гледай, а не рендерирам нито изображения нито видео

И ей така, да ми е по-гадно, на компа в офиса също съм с 64-битова 7-ца.
Ми лети направо.
Имам чувството, че наизуст си ги говорите тия, че на 64-битовите не вървяло нещо... Първо пробвайте, после говорете.
- Mo0ny
- Автомобил:
- Двигател:
Хм, какво да ви кажа, вече инсталирах почти всички програми,които са ми необходими .Единствено един Daemon tools ми направи проблем и не тръгна.Проблем колко да е проблем,изтеглих друг и всичко е ОК.
Ако се двоумите,слагайте 64 бита при наличие на 4Gb или повече RAM .
Напреди съм имал само моменти срещи със седмицата и ми беше сакато от началото,но след 2 дена свикнах и разбрах,че Win7 e истината.

Напреди съм имал само моменти срещи със седмицата и ми беше сакато от началото,но след 2 дена свикнах и разбрах,че Win7 e истината.

64битовата 7-мица си работи безпроблемно с 32битови приложения. Спокойно си ги инсталирате, а тя си ги емулира.
И аз забелязвам, че всякъш 64-бит ситема работи по-бързо от 32бит, може и да си внушавам, но мисля да го изпробвам на моята система
И аз забелязвам, че всякъш 64-бит ситема работи по-бързо от 32бит, може и да си внушавам, но мисля да го изпробвам на моята система

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Вече 3 месеца на на вайото ползвам 64бита и нямам никакви проблеми,няма нещо което да не ми е тръгнало 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”