Блекберито ми, 8100 умря,помогнете да си извадя контактите.

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Блекберито ми, 8100 умря,помогнете да си извадя контактите.

Мнениеот LILO&STICH » Чет 31 мар 2011 10:41

Човече,
пробвай,но берито е адски смотано откъм възстановяване,неказвам палене!
Търси си друг телефон,който да ти поеме това което си запазил последно.После,мятах контактите,напомнянията и каквото можеш в нета.Така ,винаги са ти на сигурно място.
Както неведнъж съм писал,ползвам Това от 4 години.Досега не ме е предало,в която и точка на света да съм.Само нет да има mhihi
Пък ромовете на телефона,си ги сменям през 3-5-10 дни mhihi

Потребителски аватар
Jettix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jettix » Чет 31 мар 2011 11:37

Такаааа да опитаме друг вариант. Поразгледах новите версии на софтуера и се оказа, че най-новите не са най-добрите. За Desktop Managera излиза, че 5.01 е най-подходящия избор а 6-та все още има 2 проблема. Както и да е. Ето следващото предложение за което не ти трябва Desktop Manager:

1. Сваляш си flash файла от сайта. За М-Тел е 8100M_PBr4.5.0_rel81_PL2.7.0.68_A4.5.0.55_F100.exe и е с големина 77,4 MB
2. Провери дали имаш инсталиран NetFramework 2.0 и ако го нямаш го инсталирай.
3. Инсталираш сваления флаш и изтриваш vendor.xml файла от папка c:\program files\common files\research in motion\apploader
4. Слагаш батерията на телефона и го включваш към компа.
5. Стартираш Loader-а от папка c:\program files\common files\research in motion\apploader и даваш Next.
6. Избираш си софтуера който да се инсталира.
7. Продължаваш докато стигнеш до бутон "Finish".
8. НЕ НАТИСКАШ бутона "Finish" а вместо него избираш бутон "ADVANCED".
9. Тук трябва да има два чекбокса. Трябва да са маркирани и двата.
10. Продължаваш докато те попита дали искаш автоматичен back up и restore, избираш "DO NOT AUTOMATICALLY BACK UP MY HANDHELD" и даваш Next.
11. Чакаш докато ти даде "Your device's software has been updated successfully"

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tatenceto » Чет 31 мар 2011 22:53

Jettix написа:Такаааа да опитаме друг вариант. Поразгледах новите версии на софтуера и се оказа, че най-новите не са най-добрите. За Desktop Managera излиза, че 5.01 е най-подходящия избор а 6-та все още има 2 проблема. Както и да е. Ето следващото предложение за което не ти трябва Desktop Manager:

1. Сваляш си flash файла от сайта. За М-Тел е 8100M_PBr4.5.0_rel81_PL2.7.0.68_A4.5.0.55_F100.exe и е с големина 77,4 MB
2. Провери дали имаш инсталиран NetFramework 2.0 и ако го нямаш го инсталирай.
3. Инсталираш сваления флаш и изтриваш vendor.xml файла от папка c:\program files\common files\research in motion\apploader
4. Слагаш батерията на телефона и го включваш към компа.
5. Стартираш Loader-а от папка c:\program files\common files\research in motion\apploader и даваш Next.
6. Избираш си софтуера който да се инсталира.
7. Продължаваш докато стигнеш до бутон "Finish".
8. НЕ НАТИСКАШ бутона "Finish" а вместо него избираш бутон "ADVANCED".
9. Тук трябва да има два чекбокса. Трябва да са маркирани и двата.
10. Продължаваш докато те попита дали искаш автоматичен back up и restore, избираш "DO NOT AUTOMATICALLY BACK UP MY HANDHELD" и даваш Next.
11. Чакаш докато ти даде "Your device's software has been updated successfully"

Благодаря на теб и Лило и Стич,че все още се занимавате с моя проблем.Нямам инсталиран"NetFramework" , но не ми дава и да го инсталирам.Пращаме да се обърна към майкрософт.Изписва ми че се извиняват че неможе да се инсталира и да се обърна към тях.Това в общи линии че не съм много на ти с енгелизкия.Да разбирам че без тази програма не мога да направя горе описаното действие.

Потребителски аватар
Jettix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jettix » Пет 01 апр 2011 10:35

Имам възможност за отдалечена подръжка. Ако искаш ще ти дам скайп на който да ме намериш и да инсталираме всичко необходимо. Разполагам и със софта за берито. От теб се иска само да намериш начин да заредиш батерията му на 100%. Има зарядни на които можеш да зареждаш само батерията без телефон или помоли някой да ти я зареди.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”