Проблем с вирус на компютъра!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Проблем с вирус на компютъра!
Кажи коя антивирусна искаш, за ХР става въпрос нали!?
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
К.Одаджийски написа:кажи коя антивирусна искаш
Няма значение!Да не е голяма,за да не ти отнема много време!Оставям избора на теб!Виждам че разбираш!Скайпа ми го има на профила!Предварително ти благодаря!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Докато се занимаваш с антивирусни, които да ти чистят компа със съмнителен успех по-добре си преинсталлни уина. По-малко време и нерви би ти отнело. Времето е безценно
За мен това винаги е било по-практичното и по-бързо решение, което е със сигурен успех. Ако антивирусната ти затрие заразен системен файл не чакай тоя уиндоус да работи като хората после...

За мен това винаги е било по-практичното и по-бързо решение, което е със сигурен успех. Ако антивирусната ти затрие заразен системен файл не чакай тоя уиндоус да работи като хората после...
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Направи каквото ти написах-имал съм си проблем със същия вирус. Тези двата еднакви процеса се вкл. сами цаката е да ги изкл. бързо и двата.Тогава не се вкл. после изкл. този процес със страното име и вече можеш да си свалиш антивирусна.Свали Malware-а за който и колегите ти писаха и ще го изчисти. Ако има още нещо което те интресува пиши. Относно safe mode и там няма да те пуска малко е гаден червея.
avg free
я инсталирай след преинсталация на уиндос и няма да имаш ядове даже и с игрите.

- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Е,предварително да се извиня,че използвам темата на колегата,но след като преинсталирах преди месец компа днес отново започна да си прави същите номера!!!!!!
Направа ми е писнало....с AVAST съм и пускам да търси постоянно,но не намира нищо...
Проблема с вирусите става,когато вляза в някоя игра и мишката дърпа на една посока,клавиатурата задържа някой бутон,дето съм го натиснал......(в случая LFS)
Си е*@ало фара
Някой ако има решение да казва преди да съм хвърлил компа през джама!
Направа ми е писнало....с AVAST съм и пускам да търси постоянно,но не намира нищо...
Проблема с вирусите става,когато вляза в някоя игра и мишката дърпа на една посока,клавиатурата задържа някой бутон,дето съм го натиснал......(в случая LFS)
Си е*@ало фара

Някой ако има решение да казва преди да съм хвърлил компа през джама!
- К.Одаджийски
- VW експерт
Доста пъти това помага http://support.kaspersky.com/viruses/re ... =208282173 не съм сигурен дали и при теб ще свърши работата, но е хубаво човек да го има записано на диск. Записваш го като буутваш диск, рестартираш и то си се обновява и сканира и май изтрива. Не съм го ползвал до сега, но моята философия е друга. На мен ми е по - лесно да преинсталирам наново отколкото да се занимавам с търсене и махане на вируси, но това си е за мен де.
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Касперски въобще не се инсталира...
Пък ми е писнало да преинсталирам,май ще го преинсталирам с LINUX и да не ми пука.Друго решение не виждам.
Пък ми е писнало да преинсталирам,май ще го преинсталирам с LINUX и да не ми пука.Друго решение не виждам.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Това е касперски рескю диск. Няма нужда да го инсталираш. Записваш само на СД и рестартираш комютъра, нататък се оправи сам диска. Иначе за Линукс, няма лошо, обаче забравяш за почти всякакви игри.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
bobocamaro написа:vwfena написа: има доста добри фрее версии които за домашен потребител вършат чудесна работа.
Бавния ми реотането това ползвам аз http://personalfirewall.comodo.com/ свободно е и съм адски доволен

Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free Edition имат free версии / неплатени/ и вършат чудеса.
Avast също е префектен , но не сканира за троянци -в допълнение с горните 2 вс е Ок
[quote="k_garchev"]
[Има ли възможннякой да свали някоя антивирусна и да ми я прати,да пробвам да я инсталирам!! [/ост quote]
Избери си коя и дай е-майл на лични /уф те пък са големи , ако ги разпарчосам с РАР ще можеш ли да се оправиш после? Или по Скайп ???
Последна промяна от kris11 на Съб 30 апр 2011 19:34, променено общо 1 път.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Крис, тоя последния цитат е от 13 февруари, просто колегата е ползвал темата, за да не парви нова иначе доколкото си спомням изпращах нещо него ден или нощ беше 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Мда,три ми изпратихте!За което много благодаря!С Касперски се оправиха работите!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”