Марки лаптопи

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Re: Марки лаптопи

Мнениеот slimmer » Чет 05 май 2011 10:43

Ivan1133 написа:Аз бих избрал HP, тъй като не съм ползвал другите 2 марки, а от HP съм доволен, но както те посъветваха и колегите мисля, че по-важни от марките са параметрите на съответния лаптоп.

... и изработката. Малко е като с дрехите - по-добре да ги видиш на живо преди да купиш...

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Re: Марки лаптопи

Мнениеот escrime » Чет 05 май 2011 10:51

MMX написа:На тема проблеми Lenovo + Fn клавиш и аз имам малко опит. Блутута не се включва с Fn-F5 или ако се включва става при неясни обстоятелства. С голям зор накрая някак проработи с някакво "активиране" от Линукс - после и в Windows стана активен. Наскоро при пореден ъпдейт на BIOS-а пак беше изгаснал и минах през по-голяма главоблъсканица. Не мисля, че става въпрос за драйвер - клавишът Fn според мен се обработва още в BIOS-а.

Точно така. На новите DELL в BIOS-а има възможност Fn да работи като "Media key" или като обикновен функционален бутон. Според мен лично е малко ненужно, след като Fn си е с ясно предназначение, но пък какво ли разбирам и аз. :lol:

Относно изработката - има значение. Кой каквото ще да приказва, има си бюджетни марки и марки, които влагат повече в материалите и "дребните пинизи" при производството на лаптопите си. Иначе всичко е Чайна, Чайна, нищо че се опакова в EU. mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”