Поради ред съображения съм решил да си взема bluetooth handsfree, Plantronics спечели като най-препоръчвана марка. Спрял съм се на 4 модела и ще помоля някой ако има впечатления от който и да е от тях да сподели:
Plantronics Discovery 650
Plantronics Voyager PRO
Plantronics Voyager 520
Plantronics Discovery 925
Plantronics
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Plantronics
последното недей да го взимаш.Голяма пръчка е 

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вземи си това и няма да съжеляваш.
Не само ти а и отсрещната страна ще се радват на качество.
Не само ти а и отсрещната страна ще се радват на качество.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:Поради ред съображения съм решил да си взема bluetooth handsfree, Plantronics спечели като най-препоръчвана марка. Спрял съм се на 4 модела и ще помоля някой ако има впечатления от който и да е от тях да сподели:
Plantronics Discovery 650
Plantronics Voyager PRO
Plantronics Voyager 520
Plantronics Discovery 925
имам подобен на първия, само незнам как бяха точно цифрите на модела. Много съм доволен, има си "калъфче" в което влиза слушалката и когато звъни вибрира... има си щипка за закачане на яката. Докато звъни и е в калъфчето при вадене от него автоматично "вдигаш", което е много удобно. Батерията държи дооооста, леко е... абе с две думи много съм доволен

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:последното недей да го взимаш.Голяма пръчка е
Ами точно преди малко четох ревю за него, според което звука бил идеален.
http://www.phonearena.bg/reviews/Plantr ... vyu_id2222
Ти за функционалност ли говориш или за удобство при носенето?
Ludia написа:имам подобен на първия, само незнам как бяха точно цифрите на модела.
А като ергономия как е, удобно ли ти седи на ухото?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз съм с най-евтината Jabra, която намерих в Технополис BT2035 и не я сменям за нищо.
Малко са и "лагави" командите (Като звъни някой и вдигнеш от нея и трябва около секунда да тръгне разговора). За сметка на това, звука, обхвата, батерията и ергономията поне за мен са супер.
Избягвайте да си купувате такива слушалки с много екстри защото пият от и без това миниатюрнта батерия.
Малко са и "лагави" командите (Като звъни някой и вдигнеш от нея и трябва около секунда да тръгне разговора). За сметка на това, звука, обхвата, батерията и ергономията поне за мен са супер.
Избягвайте да си купувате такива слушалки с много екстри защото пият от и без това миниатюрнта батерия.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
520 изглежда много добре.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Имам от около 2 години 925 . До момента нямам проблеми със звук , батерия , зарядно ....... според мен е идеално. Работи добре с 2 телефона , на ден го използвам по около 3-4 часа и кара с едно зареждане около седмица. Преди ме дразнеше бавното му засичане и съответно връзване с телефона , но проблема се оказа в SE.
Друго.....около една година след като ми го подариха го изпуснах няколко пъти (последният от 2-3 метра на цимент) и микрофона му се прецака. Отидох до Германос и ми го смениха за чисто ново. И това претърпя няколко по-сериозни падания , но за момента е идеално
Митак , незнам защо не ти харесва точно пък моето

Друго.....около една година след като ми го подариха го изпуснах няколко пъти (последният от 2-3 метра на цимент) и микрофона му се прецака. Отидох до Германос и ми го смениха за чисто ново. И това претърпя няколко по-сериозни падания , но за момента е идеално

Митак , незнам защо не ти харесва точно пък моето

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:Ludia написа:имам подобен на първия, само незнам как бяха точно цифрите на модела.
А като ергономия как е, удобно ли ти седи на ухото?
да, има 3 различни по размер накрайника от много мек силикон. избираш си този който ти пасва най-добре. а освен това има и приставка която може да се маха, и обхваща ухото отгоре... аз не я ползвам и не ми е падало никога от ухото... но това е готиното, че е в ухото ми само когато говоря. През другото време си седи в калъфчето закачено някъде по дрехите ми.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Плантроникс лош няма.
Имам доста богат опит с гамата им, като не говоря само за сините зъби.
И в момента всички слушалки са ми плантроникс както унас, така на работа, така и в колата.
И в момента всички слушалки са ми плантроникс както унас, така на работа, така и в колата.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Милослав написа:Плантроникс лош няма.
да, подсети ме, че и аз имам слушалки плантроникс със син зъб и са уникални... много хубав звук а стават и за разговори понеже имат микрофон.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Имам дискавъри 650 от около 2 години, батерията при нормално натоварване (30-60 мин. разговори на ден) изкарва 4-5 дни. Аз съм много доволен, има три наушника в комплекта.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”