Проблем с безжичната връзка !

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Проблем с безжичната връзка !

Мнениеот Stivi » Нед 12 юни 2011 9:39

Заглавието може би не е най-правилното понеже всъщност проблема е че лаптопа се връзва към мрежата но не може да отвори страница а нет има понеже моят до него си отваря без проблеми ! Къде да бърникам за да тръгне понеже украинката на който е не може да си говори с домашните пък е сама с 2 деца горката :wink: Опааа сега го донесоха у нас и като се върза в домашната мрежа почна да отваря :shock Има ли такъв вариант да не се разбира с определена безжична мрежа ?? В другия апартамент който се захранва от същия рутер има туристи който ползват нет и при тях няма проблеми :!:

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Re: Проблем с безжичната връзка !

Мнениеот slimmer » Пон 13 юни 2011 8:51

Хм, статично зададени DNS сървъри в конфигурацията на лаптопа + блокиране на други DNS заявки, освен тези към собствените сървъри на мрежата, към която се е вързала, например... Други причини нещо не се сещам за момента, а и няма логика за такива.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 13 юни 2011 12:04

Проблема бил че паролата за мрежата била грешно въведена ама тъпия Вин ХР казва че се е вързал към мрежата вместо да изпише че не е правилна а аз не съм се сетил да я въведа наново след като лаптопа се връзва към мрежата "ама не баш" и понеже я е запаметил аз си карах по дефолт :banghead:

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Мнениеот slimmer » Пон 13 юни 2011 14:12

Боза, какво да правиш ;) Радвам се, че си се оправил.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”