парите които имам заделени за момента са 1000лв, като е възможен толеранс 50-60 в плюс.
ThinkPad T модели като гледам >= 1900 лв, Sony S серия също >= 1900 лв. С други думи, Escrime =

парите които имам заделени за момента са 1000лв, като е възможен толеранс 50-60 в плюс.
escrime написа:Колегата е определил бюджет от приблизително 1000 лв. Това автоматично го праща на най-евтиното Вайо. Аз лично не бих...
Още повече, че Вайо като цяло са бутикови лаптопи, а в това отношение за мен Apple няма конкуренция.
За хубавото - хубави са, просто не мисля, че се вписват в изискванията на колегата за цена.
П.П.: Кой ги сервизира у нас?
П.П.2: При сериозни суми (над 2000 лв.) се влиза в класа на мобилни работни станции от производители като HP, Dell и т.н., които определено има какво да предложат...
Mapoka написа:...
radi_nrj написа:...
radi_nrj написа:Probook и EliteBook са модулна сглобка и до радиатора се стига с откопчаването на 4 щипки и 5 винта. Същото важи за старите HP Compaq ncXXXX XXXXb и XXXXw, които толкова бой носят, че ти е бедна фантазията!
Matematiks написа:...
Mapoka написа:... Не ми харесва и факта че за да намалям и усилвам звука трябва да ползвам двете ръце...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта