икона за мрежовата връзка
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
икона за мрежовата връзка
колеги, днес ми се наложи поради вируси да пре-инстална Уиндоу-са и сега долу в дясно ми липсват "двете компютърчета" които показваха за състоянието на мрежовата връзка. Иначе мрежа си имам просто тази иконка ми липсва. Някакви идеи как да се появи отново ? И да попитам как да скрия менютата дето се показват при отваряне на папки и т.н Искам да наподобява изгледа както при 98-ца.
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: икона за мрежовата връзка
За мрежовата икона:
Start/Setting/Network Connections/тук натискаш с ляв бутон връзката която ще управляваш.
Показва се прозорец, долу има две отметки първата Show icon...
..дано да беше това, по спомен
За изглед като уиндоус:
Десен бутон на десктопа/Properties/Themes/Theme: Windows Classic. След това, за бързодействие: отиваш на START/Settings/Control panel/System/Advanced/ на първия бутон Performance: Adjust for best performance. И понеже това маха всички визуални ефекти, под текста на иконите на десктопа ти ще се покажат едни полета, които ако те дразнят, ги махаш като докато си там в това меню, от изброените да е отметнат само реда: use drop shadows for icon labels.... предпоследен е този ред.
Start/Setting/Network Connections/тук натискаш с ляв бутон връзката която ще управляваш.
Показва се прозорец, долу има две отметки първата Show icon...
..дано да беше това, по спомен

За изглед като уиндоус:
Десен бутон на десктопа/Properties/Themes/Theme: Windows Classic. След това, за бързодействие: отиваш на START/Settings/Control panel/System/Advanced/ на първия бутон Performance: Adjust for best performance. И понеже това маха всички визуални ефекти, под текста на иконите на десктопа ти ще се покажат едни полета, които ако те дразнят, ги махаш като докато си там в това меню, от изброените да е отметнат само реда: use drop shadows for icon labels.... предпоследен е този ред.
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Re: икона за мрежовата връзка

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”